Yhteystiedot

Tuurasoft Oy on vuonna 2016 perustettu torniolainen ohjelmistoyritys, jonka pääasiallisina kehityskohteina ovat Hallinnoija -tuoteperhe ja vaativammat web-sovellusprojektit.

Omaamme laajan ja pitkän kokemuksen alalla ja olemme toteuttaneet satoja eri mittaluokan projekteja web-pohjaisten sovellusten maailmassa.

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme, tarvitset lisätietoa tai tarjouspyynnön, ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse, meilillä tai yhteydenottolomakkeella.

Voit myös tilata ilmaiset demotunnukset Hallinnoija -ohjelmaan tämän linkin kautta.

  • Tuurasoft Oy
  • Kulleronkatu 5 A 16
    95430 Tornio
  • info@hallinnoija.fi
  • 044 541 7615
  • Y-tunnus: 2765852-3

Tiimimme

Tuukka Lämsä

Tuukka Lämsä

CEO, Partner

Tuukalla on pitkä kokemus web-pohjaisista projekteista ja hän on toiminut vuodesta 2009 asti yhtenä Datadrivers Oy:n pääsovelluskehittäjistä, toteuttamassa Suomen suurinta kuljettajaopetukseen keskittyvää toiminnanohjausjärjestelmä WEBAUTO:a.

Tuurasoft Oy:ssa Tuukka hyödyntää vuosien varrella sadoista projekteista saamaansa kokemusta kehittäessään Hallinnoija -järjestelmää asiakkaiden tarpeet edellä.

Jani Paakkola

Jani Paakkola

Partner

Nuoresta iästä huolimatta Janille on jo ehtinyt kertyä useampi vuosi kokemusta web-pohjaisten sovellusten kehittämisestä. Bitit vilisi Janin silmissä jo kouluikäisenä ja niinpä hän päätyi opiskelemaan ohjelmointia ja opinnot hän suoritti ulkomailla.

Opintojen jälkeen Jani on ollut sovelluskehittäjänä Datadrivers Oy:ssa vuodesta 2015 asti ja sieltä oppimia taitojaan hän käyttää Tuurasoftilla.

Vapaa ajalla Janin löytää kesäisin Tornionjoen rannalta pyytämässä suuria haukia ja talvet hän viettää kotona bittiviidakossa.