Sopimusehdot

1. Tuurasoft Oy:n (jatkossa toimittaja) asiakasrekisteri, johon tilaukset tallentuvat on luottamuksellinen ja Tuurasoft Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kenellekään.

2. Yhteydenpito asiakkaan ja toimittajan välillä tapahtuu sähköpostitse ja puhelimitse.

3. Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on aktivoinut jonkin Hallinnoija -tuotteen kuukausimaksullisen version omassa näkymässään ja hyväksynyt sopimusehdot ja voimassaolevan hinnaston. Kaikki sivustolla olevat hinnat ovat arvonlisäverottomia ja niihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Tilattua tuotetta ei voi palauttaa.

4. Laskutus kuukausimaksullisissa palveluissa tapahtuu oletuksena jälkikäteen 4 kuukauden laskutusjaksoissa, alkaen siitä kun täysversio palvelusta on tilattu käyttöön. Mahdolliset laskutettavat lisäpalvelut mitä asiakas on käyttänyt, kuten lähetetyt tekstiviestit, laskutetaan ylläpitolaskujen yhteydessä, mikäli ei toisin sovittu.

5. Tilauksen tehnyt henkilö ei saa luovuttaa tunnuksia kolmannelle osapuolelle.

6. Toimittajan myytävät palvelut myydään sellaisina kuin ne tilaushetkellä ovat. Tutustu ennen tilausta palveluiden sisältöön. Tuotteita ja palveluja kehitetään jatkuvasti ja mahdollisista uusista ominaisuuksista ilmoitetaan ohjelman sisältä löytyvässä "Tiedotteet ja ohjelmistopäivitykset" -osiossa. Sopimuskauden aikana järjestelmään tulleet uudet palvelut eivät tuota asiakkaalle lisäkustannuksia, mikäli asiakas ei niitä erikseen itselleen tilaa käyttöön.

7. Sopimukset ovat oletuksena jatkuvia, mikäli ei toisin ilmoitettu.

8. Sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa, kuitenkin vähintään 1 kuukausi ennen nykyisen laskutusjakson loppua. Jo laskutettua ja meneillään olevan laskutusjakson ylläpitomaksuja ei kuitenkaan palauteta.

9. Asiakas omistaa aina omat tietonsa ja voi pyytää asiakasrekisterin ja laskutiedot toimittajalta irtisanoessaan sopimuksen, sekä asiakas voi milloin tahansa ottaa kyseiset rekisterit ulos oman Hallinnoija -järjestelmänsä kautta.

10. Pienissä ohjelmistovirheissä toimittaja voi vedota erehdykseen.

11. Varaamme oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä tahansa syystä muuttaa sivujen ulkoasua, sisältöä ja palveluita tai muita sivujen ominaisuuksia. Muutokset tässä tapauksessa eivät kuitenkaan tarkoita palveluiden poistamista.

12. Toimittaja ei vastaa mistään palveluidensa käytöstä tai niiden estyneestä käytöstä tai muusta näihin liittyvästä syystä aiheutuvasta vahingosta, kun syynä on toimittajasta riippumaton syy, esimerkiksi tietoverkkohäiriö. Sivujemme käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

© 2023 Tuurasoft Oy

Palvelun tuottaa Tuurasoft Oy, Y-tunnus 2765852-3, info@hallinnoija.fi

Loading…