Ajanvarausjärjestelmä - Demotunnusten tilaus

Alla olevalla demotunnusten tilauslomakkeella voitte tilata itsellenne maksuttomat tunnukset Hallinnoija -Ajanvarausjärjestelmä palveluun 30:ksi päiväksi sitoutumatta mihinkään. Kun ilmaisen kokeilun aika on umpeutunut, voi käyttöä jatkaa aktivoimalla ohjelman oikeaan käyttöön kirjautuneen näkymästä käsin. Säilytät kaikki demoaikanasi täyttämäsi asetukset ja tiedot. Vasta ohjelman aktivoiminen mahdollistaa tietyt lisäosat, kuten verkkomaksupainikkeiden käytön ja tekstiviestien lähetyksen varauksien yhteydessä.

Mikäli ohjelma ei vastaa toiveitanne ettekä halua jatkaa sen käyttöä testiajan jälkeen, ei se vaadi teiltä mitään toimenpiteitä tai erillistä irtisanomista. Toivomme kuitenkin että otatte yhteyttä mikäli osa ohjelmasta vastasi tarpeitanne, mutta olisitte vielä jotain ekstraa kaivanneet. Katsotaan yhdessä löytyisikö niihin ratkaisu.

Toivotamme mukavia hetkiä Hallinnoija -ohjelman parissa!

Valitse toimintaanne sopiva ajanvarauksen tyyppi. Palvelu -ja henkilöajanvaraus on sopiva, jos toimintanne on esim. kauneudenhoitoalaan liittyvä tai vaikka hierontaa, eli toisin sanottuna, kun varattava asia on työntekijän aikaa. Tuote- ja tila-ajanvaraus taas on tilanteisiin kun ajanvarauksen kohde on esim. mökki, kalusto (esim. vesiskootteri) tai vaikka saunavuoro.

https://www.hallinnoija.fi/

Minkä osoitteen haluatte osoittamaan omaan Hallinnoija -sivustoonne. Vain alfanumeeriset ja väliviiva. Tämä tulee olemaan osoite jonka kautta pääset kirjautumaan Hallinnoija -sivustollesi.

Varattava resurssi tarkoittaa työntekijää (esim. hierojaa), mökkiä tai vaikka vesiskootteria, riippuen minkälaista varaustoimintaa pyöritätte. Varattavien resurssien määrä määrittelee ajanvarauksen kuukausimaksun, mikäli aktivoit täysversion käyttöösi. Varattavia resursseja voidaan aina kuitenkin lisätä/vähentää myöhemmin ottamalla yhteys asiakaspalveluumme. Mikäli teillä on tarve suurelle määrälle varattavia resursseja, ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous.

Kirjoita tähän mikäli teillä on kysymyksiä tai olette esim. kiinnostuneet Hallinnoija -lisäpalveluista.

Tunnusten luominen kestää pienen hetken, joten ole hyvä ja odota muutama sekunti tilauksen jälkeen.