Hallinnoija - Hinnasto

1. Hallinnoija -ylläpitomaksut

2. Muut maksut

Tuote Hinta €
Verkkomaksupainikkeet, verkkokauppa ja lahjakorttien myynti (Visma Pay) 1) 4,95 €/kk
Lähetetty tekstiviesti - Basic2) 0,10 €
Lähetetty tekstiviesti - Premium3) 0,13 €
Lähetetty verkkolasku4) 0,60 €
Lähetetty paperilasku kirjeitse5) 1,60 €

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hallinnoija -ylläpitomaksu sisältää:

 • Automaattiset ohjelmistopäivitykset.
 • Automaattiset tietokantavarmuuskopiot.
 • Tuotetukineuvonnan sähköpostitse ja puhelimitse virka-aikana.

Tarkennukset hinnastoon

 1. Hallinnoija -ylläpitomaksut
  1. Ajanvarausjärjestelmän kuukausimaksu on resurssikohtainen. Resurssi tarkoittaa esim. hierojaa, jolta voi varata aikoja tai vaikka tilaa josta voi varata aikoja, mikäli käytössäsi on tilavarausjärjestelmä. Varattavia resursseja voidaan lisätä ohjelmaan rajattomasti hinnaston mukaisesti. Mikäli teillä on tarve suurelle määrälle varattavia resursseja, ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous.
  2. Tapahtumavaraukset -lisäosan kuukausimaksu on yhteinen kaikille toimipisteille. Tapahtumavaraukset -lisäosan voi ottaa käyttöön vain jos käytössäsi on ajanvarausjärjestelmä.
  3. Ilmoittautumisjärjestelmän kuukausimaksu on toimipistekohtainen. Toimipisteitä voidaan lisätä ohjelmaan rajattomasti hinnaston mukaisesti.
  4. Laskutusohjelman maksulliset lisäominaisuudet ovat toimipistekohtaisia. Maksulliset lisäominaisuudet laskutusohjelmasta voidaan aktivoida käyttöön ohjelman sisältä käsin.
 2. Muut maksut
  1. Kun verkkomaksupainikkeet otetaan käyttöön voidaan mm. ottaa vastaan etukäteen maksettuja varauksia, ilmoittautumisia sekä käyttää verkkokauppaa. Tätä varten tarvitset sopimuksen Visma Pay:n kanssa jonka voit tehdä suoraan Hallinnoijan kautta. Kuukausimaksu 4,95 €/kk + toteutuneista maksuista 2,5% + 0,39 € / maksutapahtuma. Lahjakortti -lisäosan avulla voit luoda vapaasti erilaisia lahjakortteja ja myydä niitä suoraan verkkokaupasta. Asiakas saa oston jälkeen lahjakortit suoraan sähköpostiinsa ja voi helposti käyttää niitä käyntiensä yhteydessä. Tiedustele lisää.
  2. Basic tekstiviesti on tekstiviesti jonka lähettäjänimenä on "Hallinnoija".
  3. Premium tekstiviesti on tekstiviesti johon asiakas saa määritellä oman lähettäjätietonsa. Maks. 11 merkkiä ilman välilyöntejä.
  4. Verkkolasku on sähköinen lasku yrityksille. Voit lähettää verkkolaskut suoraan Hallinnoijasta yritysasiakkaillesi vain yhdellä klikkauksella. Välittäjäkumppaninamme toimii luotettava Apix Messaging Oy.
  5. Paperilasku on lasku jonka voit lähettää tulostuspalvelun kautta, kun asiakkaallasi ei ole valmiutta ottaa verkkolaskuja vastaan.

© 2024 Tuurasoft Oy

Loading…