Ajanvarausjärjestelmä - Demotunnusten tilaus

Alla olevalla demotunnusten tilauslomakkeella voitte tilata itsellenne maksuttomat tunnukset Hallinnoija -Ajanvarausjärjestelmä palveluun 30:ksi päiväksi sitoutumatta mihinkään. Kun ilmaisen kokeilun aika on umpeutunut, voi käyttöä jatkaa aktivoimalla ohjelman oikeaan käyttöön kirjautuneen näkymästä käsin. Säilytät kaikki demoaikanasi täyttämäsi asetukset ja tiedot. Vasta ohjelman aktivoiminen mahdollistaa tietyt lisäosat, kuten verkkomaksupainikkeiden käytön ja tekstiviestien lähetyksen varauksien yhteydessä.

Mikäli ohjelma ei vastaa toiveitanne ettekä halua jatkaa sen käyttöä testiajan jälkeen, ei se vaadi teiltä mitään toimenpiteitä tai erillistä irtisanomista.

Toivotamme mukavia hetkiä Hallinnoija -ohjelman parissa!

Valitse toimintaanne sopiva ajanvarauksen tyyppi. Palvelu -ja henkilöajanvaraus on sopiva, jos toimintanne on esim. kauneudenhoitoalaan liittyvä tai vaikka hierontaa, eli toisin sanottuna, kun varattava asia on työntekijän aikaa. Tuote- ja tila-ajanvaraus taas on tilanteisiin kun ajanvarauksen kohde on esim. mökki, kalusto (esim. vesiskootteri) tai vaikka saunavuoro.

https://www.hallinnoija.fi/

Minkä osoitteen haluatte osoittamaan omaan Hallinnoija -sivustoonne. Vain aakkoset, numerot ja väliviiva. Tämä tulee olemaan osoite jonka kautta pääset kirjautumaan Hallinnoija -sivustollesi. Esimerkkinä jos yrityksesi nimi olisi "Demo Yritys Oy", voisit syöttää tähän esim. "demoyritys".

Varattava resurssi tarkoittaa työntekijää (esim. hierojaa), mökkiä tai vaikka vesiskootteria, riippuen minkälaista varaustoimintaa pyöritätte. Varattavien resurssien määrä määrittelee ajanvarauksen kuukausimaksun, mikäli aktivoit täysversion käyttöösi. Varattavia resursseja voidaan aina kuitenkin lisätä/vähentää myöhemmin ottamalla yhteys asiakaspalveluumme. Mikäli teillä on tarve suurelle määrälle varattavia resursseja, ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous.

Testitunnusten tilaamisen jälkeen, tunnukset ja muut tarvittavat tiedot lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen.

Kirjoita tähän mikäli teillä on kysymyksiä tai olette esim. kiinnostuneet Hallinnoija -lisäpalveluista.

Loading…