Ilmoittautumisjärjestelmä - Ohjeet

Seuraavat ohjeet käsittelevät osiota joka liittyy Hallinnoija -pakettiin:
Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmä.

Tältä sivulta löydät tiivistetyn ohjepaketin siitä mitkä tiedot täytyy vähintään määrittää ohjelmaan, Hallinnoija -Ilmoittautumisjärjestelmää käyttäessäsi, jotta saat ensimmäisen ryhmän luotua ja ilmoittautumiset käyttöön.

Kaikki ohjesivut jotka on niputettu "Ilmoittautumisjärjestelmä" -otsikon alle kannattaa käydä läpi sillä ne sisältävät paljon tietoa hyödyllisistä ominaisuuksista, joita voi halutessaan käyttää ja näin saada enemmän irti järjestelmästä.

Hallinnoija -Ilmoittautumisjärjestelmän minimiasetukset

1. Ryhmäpohjat. Jotta voit perustaa ensimmäisen ryhmäsi järjestelmään, tarvitset vähintään yhden luodun ryhmäpohjan jonka tietoja käytetään alustavana pohjana ryhmän luonnissa.

Tanssikoulun ryhmäpohjat löytyvät polusta: Hallinta Asetukset Tanssikoulu Ryhmäpohjat.
  2. Ryhmän luonti. Uuden ryhmän voi luoda polusta Tanssikoulu Ryhmienhallinta Lisää ryhmä.

Kun järjestelmästäsi löytyy vähintään yksi ryhmäpohja, voit luoda ensimmäisen ryhmäsi ilmoittautumisia varten.
  3. Hinnasto on pakollinen tieto joka täytyy liittää jokaiseen luotuun ryhmään mikäli halutaan että ryhmään voidaan ilmoittautua.

Hinnastoja voi lisätä polusta: Maksuliikenne Asetukset Hinnastot.
  4. Ilmoittautumisasetukset löytyvät polusta: Hallinta Asetukset Ilmoittautumisasetukset.

Sen jälkeen kun olet saanut luotua ensimmäisen ryhmäsi täytyy vielä määritellä itse ilmoittautumisasetukset, missä säädetään muunmuassa ilmoittautumisten kriteerejä, maksutapoja, ulkoasua ja sitä; ovatko ilmoittautumiset ylipäätään käytössä.

Muita olennaisia asetuksia

1. Toimipisteen tiedot jotka löytyy polusta: Hallinta Resurssit Toimipisteet.
  2. Käyttäjät. Oman käyttäjän tietojen muokkaus ja uusien käyttäjien luonti jotka voi kirjautua Hallinnoijan ylläpitopuolen näkymään. Käyttäjien muokkaus ja luonti löytyy polusta: Hallinta Resurssit Käyttäjät.
  3. Maksuliikenteen asetukset. Maksuliikenteen yleisasetuksissa määritellään monia tärkeitä ja pakollisia tietoja liittyen Hallinnoija -järjestelmän laskutusosion käyttöön.

Mikäli tahdot luoda laskuja asiakkaillesi täytyy sinun määritellä minimissään tilitietosi maksuliikenteen asetuksiin. Maksuliikenteen asetukset löytyy polusta: Maksuliikenne Asetukset.
  4. Etusivun asetukset. Etusivun asetukset -sivulla pystyt säätämään oman Hallinnoija -kirjautumattoman näkymäsi ulkoasun ja tiettyjen osioiden näkyvyyden. Etusivun asetukset löytyy polusta: Hallinta Asetukset.

Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmä Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmä