Ilmoittautumisjärjestelmä tanssikouluille

Hallinnoija -Ilmoittautumisjärjestelmä on kehitetty yhdessä tanssikoulujen kanssa ja sillä on pyritty ratkaisemaan ongelmia joiden kanssa alan yrittäjät ovat painineet vuosien saatossa. Päätavoitteena ohjelman kehityksessä on ollut tehdä yksi järjestelmä jolla pystytään kattamaan kaikki tanssikoulun pyörittämiseen liittyvät osa-alueet, päästen näin irti monen erillisen järjestelmän tarpeista.

Kenelle ilmoittautumisjärjestelmä on tarkoitettu?

Ilmoittautumisjärjestelmä sopii erityisen hyvin lukukausipohjaista opetustoimintaa pyörittäville tanssikouluille, lukuisine niitä varten räätälöityine ominaisuuksineen. Järjestelmä sopii yhtä lailla muille ryhmäliikuntapohjaista opetusta antaville kouluille tai mille tahansa yrityksille, jotka tarvitsevat järjestelmän ryhmäilmoittautumisille.

Mikäli pyöritätte toimintaanne ns. tiiviskursseilla, onnistuu sekin hyvin Hallinnoijalla. Tiiviskurssien monistamista varten on esim. omat työkalunsa Hallinnoijassa joilla pystyt nopeasti kopioimaan kursseja eri ajankohdille valituilla tiedoilla. Tämä vähentää merkittävästi ryhmien perustamiseen tarvittavaa työaikaa.

Ilmoittautumisjärjestelmä Tanssikouluille

Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmä on kaiken kattava järjestelmä tanssikoulun pyörittämiseen, ilmoittautumisineen, verkkomaksuineen, viestiliikenteineen, ryhmienhallintoineen ja verkkokaupalla höystettynä.

Kaikki tämä vain 19,95 €/kk! Ei aloitusmaksua eikä piilokuluja. Voit kuitenkin halutessasi ottaa esim. maksullisen tekstiviestipalvelun käyttöön. Kts. hinnasto.

Järjestelmä toimii hyvin myös ns. tiiviskurssien järjestämiseen monine niiden hallitsemista varten tehtyine työkaluineen.

Mikään ei estäkään sinua lisäämästä sekä lukukausipohjaisia että tiiviskursseja järjestelmään ja antaa asiakkaan etsiä haluamiaan ryhmiä kattavalla hakutyökalulla.

Voit myös tilata demotunnukset suoraan sivulta ja kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 30:n päivän ajan.

Tutustu ilmoittautumisnäkymään täällä.

Ala hallinnoimaan toimintaasi!

Kokeile ilmoittautumisjärjestelmää ilmaiseksi kuukauden ajan sitoutumatta mihinkään.

Ominaisuudet

Alla kerromme lyhyesti tärkeimmistä Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmän ominaisuuksista.

Ilmoittautumiset

Monipuoliset säätömahdollisuudet ilmoittautumiseen, mm. huoltajien tietojen pakollisuus alaikäisten ryhmissä, osallistujien iän tarkistaminen, ryhmien maksimiosallistujamäärät ja varasijat jne. Ilmoittautumisen mahdollisina maksutapoina lasku, liikuntaseteli ja verkkomaksut (vaatii PayTrail -tilin). Mikäli mahdollistat asiakkaillesi liikuntasetelien käytön ilmoittautumisessa niin järjestelmä osaa suoraan tehdä laskut huomioon ottaen mahdollisen liikuntasetelin summan.

Kerta/käyntiliput

Voit myydä asiakkaillesi käyntilippuja suoraan verkkokaupastasi. Ostaessaan lipun asiakas saa lipun sähköpostiinsa ja tullessaan tunnille, esittää hän lippunsa joka luetaan järjestelmään, joka kuluttaa lipusta yhden käynnin.

Ryhmienhallinta

Selkeä ryhmienhallinta jossa voi jakaa ryhmiä lukukausittain ja hallita yksittäisiä ryhmiä helposti, esim. lähettää viestejä koko ryhmälle kerralla. Voit myös hallita monia ryhmiä kerralla ja halutessasi kopioida nopeasti vanhoja ryhmiä uusilla tiedoilla, näin vähentäen tuntuvasti hallintaan vaadittua aikaa.

Esiintymisliput

Mikäli koulunne järjestää esiintymisiä, voitte myydä esiintymislippuja suoraan Hallinnoijan verkkokaupan kautta. Asiakas saa liput suoraan sähköpostiinsa ja liput voidaan helposti tarkistaa tilaisuudessa järjestelmästä tulostettavia tarkistelistoja vasten.

Käyttäjäoikeudet

Opettajalta voi rajoittaa oikeudet ryhmienhallintaan esim. niin että hän näkee vain omat ryhmänsä ja oppilaansa.

Tulosteet

Voit tulostaa paperille ryhmäkohtaisia läsnäolon tarkistelistoja määriteltävillä tiedoilla.

Viestipohjat

Voit luoda dynaamisia viestipohjia joita voit liittää ryhmäkohtaisesti toimimaan esim automaattisena vahvistusviestinä kun oppilas ilmoittautuu kouluun.

Opetustilasto

Opetustilasto, jolla voi hakea eri filtterein annettujen opetuksien ja oppilaiden määriä, joka on hyödyllistä tietoa seuraavaa lukukautta suunnitellessa.

Alennuskoodit

Alennuskoodit käytettävissä (ilmoittautumisissa sekä verkkokaupassa).

Hinnastot

Erilaisten pakettihintojen lisäämisen mahdollisuus, jonka avulla voi luoda rajattoman määrän yhdistelmiä eri hinnoista mikäli ilmoittautuja kasaa ostoskoriinsa ryhmiä jotka muodostavat määritellyn pakettihinnan.

Tutustu tarkemmin ohjelman ominaisuuksiin.

Lue ohjesivustoltamme syvemmin ohjelman eri osa-alueista.

Muita ominaisuuksia

Hallinnoija -Ilmoittautumisjärjestelmä on monipuolinen ohjelma, joka on kehitetty hyödyntäen tanssikoulujen konsultaatioapua. Ohjelmalla pystytään kattamaan paljon haasteita joita tanssikouluyrittäjät kohtaavat jokapäiväisessä koulun pyörittämisessä.

Mikäli olet tanssikoulu tai muun vastaavan liikunta-alan yrittäjä ja haluat tietää tarkemmin Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmästä niin ota yhteyttä ja voimme keskustella tarkemmin tarpeistanne.

Voit myös tilata maksuttomat demotunnukset ja tutustua ohjelmaan itsenäisesti. Suosittelemmekin että tutustutte ohjelmaan kaikessa rauhassa ja hetken sitä käytettyänne voimme käydä yhdessä läpi ohjelmasta löytyviä ominaisuuksia tarkemmin.


 • Todella monipuolinen ja räätälöitävä ilmoittautumisjärjestelmä erilaisine maksutapoineen tai ilman niitä. Myös suorat verkkomaksut mahdollisuus verkkomaksu -lisäpalvelulla.
 • Älä enää huolehdi ja tarkastele google sheetistä tai muistivihkostasi tuleeko ryhmiisi liikaa osallistujia, vaan määrittele helposti ryhmäkohtaiset maksimimäärät ja varasijat Hallinnoijaan ja varmistat asiakkaitesi tyytyväisyyden kun et joudu ilmoittelemaan heille jälkikäteen ettei ryhmään enää mahtunutkaan.
 • Ilmoittautumisen säätömahdollisuukset sisältävät mm. pakollisten tietojen määrittäminen, huoltajien tietojen pakollisuus tarkistus alaikäisten ryhmissä, osallistujien iän tarkistaminen (estämään väärään ryhmään ilmoittautuminen) ja pakotetut ryhmäpaketit, mikäli tietyt tunnit kuuluvat yhteen.
 • Voit halutessasi käyttää Hallinnoijaa omana kotisivunasi ajankohtaisine tiedotteineen ja muokattavine alasivuineen.
 • Rajoitetut ilmoittautumiset. Voit määritellä tiettyjä ryhmiä näkymään esim. vain kirjautuneille asiakkaille tai voit lähettää asiakaskunnallesi määritellyn linkin jonka avulla vain he pääsevät ilmoittautumaan sallittuihin ryhmiin.
 • Selkeä ryhmienhallinta jossa voi jakaa ryhmiä lukukausittain ja hallita yksittäisiä ryhmiä helposti, esim. lähettää viestejä koko ryhmälle kerralla.
 • Voit tulostaa paperille ryhmäkohtaisia läsnäolon tarkistelistoja määriteltävillä tiedoilla.
 • Alennuskoodit käytettävissä (ilmoittautumisissa sekä verkkokaupassa)
 • Järjestelmään kuuluu kattava myyntireskontra jonka avulla teet laskut ja kuitit helposti ja vaivattomasti, sekä tulostat kirjanpitäjälle tarvittavat reskontran listaukset.

Laajennusmoduulit

Seuraavia ominaisuuksia voi lisätä tarvittaessa ilmoittautumisjärjestelmään:

 • Tekstiviestien lähetysmahdollisuus viestiliikenteeseen
 • Verkkomaksumahdollisuuden lisääminen (Paytrail) jonka jälkeen verkkomaksamista voi käyttää ilmoittautumisissa.
 • Verkkokauppa (vaatii verkkomaksujen kytkennän) varastosaldoineen ja tuotteen hallinnointineen. Myy esim. treenivaatteita jo ilmoittautumisen yhteydessä
 • Esiintymislippujen myyminen suoraan verkkokaupassasi (vaatii verkkokaupan) jolloin ostaja saa PDF-lipun suoraan sähköpostiinsa ja lippujen tarkistelistat saa tulostettua Hallinnoijasta.