Ilmoittautumisjärjestelmä 9,95 €/kk

Hallinnoija -Ilmoittautumisjärjestelmä on kehitetty yhdessä alojen toimijoiden kanssa ja sillä on pyritty ratkaisemaan ongelmia joiden kanssa yrittäjät ovat painineet vuosien saatossa. Päätavoitteena ohjelman kehityksessä on ollut tehdä yksi järjestelmä jolla pystytään kattamaan kaikki tanssikoulun tai vastaavan yrityksen pyörittämiseen liittyvät osa-alueet, päästen näin irti monen erillisen järjestelmän tarpeista.

Kenelle ilmoittautumisjärjestelmä on tarkoitettu?

Hallinnoija -Ilmoittautumisjärjestelmä sopii hyvin mm. seuraaville toimialoille:

 • Tanssikoulut
 • Jooga -koulut
 • Ryhmäliikunta -alat
 • Opistot
 • Mikä tahansa ryhmätapahtumia sisältävä toimiala; voit järjestää vaikka koulutuksia joihin asiakkaasi voivat ilmoittautua

Ilmoittautumisjärjestelmä sopii erityisen hyvin lukukausipohjaista opetustoimintaa pyörittäville aloille (tanssikoulut, opistot) ja mille tahansa muulle toimialalle jossa pyöritetään ilmoittautumisia ja ryhmiä, lukuisine niitä varten räätälöityine ominaisuuksineen. Järjestelmä sopii yhtä lailla muille ryhmäliikuntapohjaista opetusta antaville kouluille tai mille tahansa yrityksille, jotka tarvitsevat järjestelmän ryhmäilmoittautumisille joka sisältää myös alan monipuolisimman mahdollisuuden luoda erilaisia hinnoittelupaketteja.

Mikäli pyöritätte toimintaanne ns. tiiviskursseilla (eli ilmoittaudutaan yksittäisiin tunteihin/tapahtumiin/kursseihin/koulutuksiin), onnistuu sekin hyvin Hallinnoijalla. Tiiviskurssien monistamista varten on esim. omat työkalunsa Hallinnoijassa joilla pystyt nopeasti kopioimaan kursseja eri ajankohdille valituilla tiedoilla. Tämä vähentää merkittävästi ryhmien perustamiseen tarvittavaa työaikaa.

Yhdistä ilmoittautumisiin verkkomaksupainikkeet ja pienennä riskejäsi sitouttamalla asiakkaasi etukäteen maksetuilla ilmoittautumisilla. Voit tilata verkkomaksut helposti käyttöön luotettavalta kotimaiselta palveluntarjoaja Visma Pay:lta suoraan Hallinnoija -järjestelmäsi kautta.

Ilmoittautumisjärjestelmä kursseille ja tapahtumille

Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmä on kaiken kattava järjestelmä yritystoimintasi pyörittämiseen, oli toimialasi sitten tanssikoulu, opisto, liikunta-alan yritys tai esim. koulutusten pitäjä.

Hallinnoijalla saat yhdellä ohjelmalla käyttöösi ilmoittautumiset, verkkomaksut, viestiliikenteen, asiakasreskisterin, myyntireskontran, ryhmienhallinnan, esiintymislippujen myynnin, kotisivut ja verkkokaupan.

Kaikki tämä vain 9,95 €/kk! Ei aloitusmaksua eikä piilokuluja.

Järjestelmään voi myös aktivoida verkkomaksupainikkeet (Visma Pay) käyttöön joka mahdollistaa suorat verkkomaksut ilmoittautumisissa ja/tai verkkokaupassa. Verkkokaupassa voit myydä esim. esiintymislippuja suoraan asiakkaillesi tai vaikka yrityksesi brändättyjä vaatteita. Lue lisää.

Järjestelmä toimii hyvin myös ns. tiiviskurssien järjestämiseen monine niiden hallitsemista varten tehtyine työkaluineen.

Mikään ei estäkään sinua lisäämästä sekä lukukausipohjaisia että tiiviskursseja järjestelmään ja antaa asiakkaan etsiä haluamiaan ryhmiä kattavalla hakutyökalulla.

Voit myös tilata demotunnukset suoraan sivulta ja kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 30:n päivän ajan.

Tutustu ilmoittautumisnäkymään täällä.

Ala hallinnoimaan toimintaasi!

Kokeile ilmoittautumisjärjestelmää ilmaiseksi kuukauden ajan sitoutumatta mihinkään.

Ominaisuudet

Alla kerromme lyhyesti tärkeimmistä Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmän ominaisuuksista.

Ilmoittautumiset

Monipuoliset säätömahdollisuudet ilmoittautumiseen, mm. huoltajien tietojen pakollisuus alaikäisten ryhmissä, osallistujien iän tarkistaminen, ryhmien maksimiosallistujamäärät ja varasijat jne. Ilmoittautumisen mahdollisina maksutapoina lasku, liikuntaseteli ja verkkomaksut (voit tilata Visma Pay -verkkomaksupalvelun suoraan Hallinnoijasta). Mikäli mahdollistat asiakkaillesi liikuntasetelien käytön ilmoittautumisessa niin järjestelmä osaa suoraan tehdä laskut huomioon ottaen mahdollisen liikuntasetelin summan.

Kerta/käyntiliput

Voit myydä asiakkaillesi käyntilippuja suoraan verkkokaupastasi. Ostaessaan lipun asiakas saa lipun sähköpostiinsa ja tullessaan tunnille, esittää hän lippunsa joka luetaan järjestelmään, joka kuluttaa lipusta yhden käynnin.

Ryhmienhallinta

Selkeä ryhmienhallinta jossa voi jakaa ryhmiä lukukausittain ja hallita yksittäisiä ryhmiä helposti, esim. lähettää viestejä koko ryhmälle kerralla. Voit myös hallita monia ryhmiä kerralla ja halutessasi kopioida nopeasti vanhoja ryhmiä uusilla tiedoilla, näin vähentäen tuntuvasti hallintaan vaadittua aikaa.

Esiintymisliput

Mikäli koulunne järjestää esiintymisiä, voitte myydä esiintymislippuja suoraan Hallinnoijan verkkokaupan kautta. Asiakas saa liput suoraan sähköpostiinsa ja liput voidaan helposti tarkistaa tilaisuudessa järjestelmästä tulostettavia tarkistelistoja vasten.

Käyttäjäoikeudet

Opettajalta voi rajoittaa oikeudet ryhmienhallintaan esim. niin että hän näkee vain omat ryhmänsä ja oppilaansa.

Tulosteet

Voit tulostaa paperille ryhmäkohtaisia läsnäolon tarkistelistoja määriteltävillä tiedoilla.

Viestipohjat

Voit luoda dynaamisia viestipohjia joita voit liittää ryhmäkohtaisesti toimimaan esim automaattisena vahvistusviestinä kun oppilas ilmoittautuu kouluun.

Opetustilasto

Opetustilasto, jolla voi hakea eri filtterein annettujen opetuksien ja oppilaiden määriä, joka on hyödyllistä tietoa seuraavaa lukukautta suunnitellessa.

Alennuskoodit

Alennuskoodit käytettävissä (ilmoittautumisissa sekä verkkokaupassa).

Hinnastot

Erilaisten pakettihintojen lisäämisen mahdollisuus, jonka avulla voi luoda rajattoman määrän yhdistelmiä eri hinnoista mikäli ilmoittautuja kasaa ostoskoriinsa ryhmiä jotka muodostavat määritellyn pakettihinnan.

Verkkomaksupalvelu

Verkkomaksupainikkeilla asiakkaasi voivat maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai voit esim. myydä esiintymislippuja tai vaatteita verkkokaupassasi.

Visma Pay -verkkomaksupainikkeet

Verkkomaksupalvelu

Maksupalveluntarjoajana on luotettava kotimainen Visma Pay. Tarjoamme verkkomaksut ja lahjakorttien myynnin hintaan 4,95 €/kk + toteutuneista maksuista 2,5% + 0,39 € / maksutapahtuma.

Helppo käyttöönotto

Olemme halunneet tehdä verkkomaksupalvelun käyttöönotosta asiakkaillemme mahdollisimman yksinkertaisen ja palvelun voikin tilata käyttöön suoraan Hallinnoija -järjestelmäsi kautta. Kun olet kirjautunut järjestelmään voit lukea tarkat askel askeleelta ohjeet maksuliikenteen asetuksista, miten verkkomaksupainikkeet voi kytkeä käyttöön.

Kaikki maksutavat

Verkkomaksupalvelun myötä saat käyttöösi kaikki yleisimmät maksutavat: verkkopankkimaksut, korttimaksut, lasku- ja osamaksut.

Kasvata myyntiäsi

Verkkomaksaminen on nykyaikainen tapa hoitaa varaukset. Etukäteen maksanut asiakas on myös sitoutuneempi asiakas. Tarjoat siis asiakkaillesi enemmän vaihtoehtoja, kasvatat myyntiä ja saat vähemmän peruutuksia.

Tutustu tarkemmin ohjelman ominaisuuksiin.

Lue ohjesivustoltamme syvemmin ohjelman eri osa-alueista.

Muita ominaisuuksia

Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmä on monipuolinen ohjelma, joka on kehitetty hyödyntäen alan toimijoiden kuten esim. tanssikoulujen konsultaatioapua. Ohjelmalla pystytään kattamaan paljon haasteita joita yrittäjät kohtaavat jokapäiväisessä yrityksen pyörittämisessä.

Mikäli olet tanssikoulun, opiston tai muun vastaavan liikunta-alan yrittäjä, tai pyörität mitä tahansa toimintaa mihin tarvitset ilmoittautumisia ja esim. verkkomaksuja, ja haluat tietää tarkemmin Hallinnoija - Ilmoittautumisjärjestelmästä niin ota yhteyttä ja voimme keskustella tarkemmin tarpeistanne.

Voit myös tilata maksuttomat demotunnukset ja tutustua ohjelmaan itsenäisesti. Suosittelemmekin että tutustutte ohjelmaan kaikessa rauhassa ja hetken sitä käytettyänne voimme käydä yhdessä läpi ohjelmasta löytyviä ominaisuuksia tarkemmin.


 • Todella monipuolinen ja räätälöitävä ilmoittautumisjärjestelmä erilaisine maksutapoineen tai ilman niitä. Myös suorat verkkomaksut (Visma Pay) mahdollisuus aktivoimalla verkkomaksut käyttöön järjestelmästä käsin.
 • Älä enää huolehdi ja tarkastele google sheetistä tai muistivihkostasi tuleeko ryhmiisi liikaa osallistujia, vaan määrittele helposti ryhmäkohtaiset maksimimäärät ja varasijat Hallinnoijaan ja varmistat asiakkaitesi tyytyväisyyden kun et joudu ilmoittelemaan heille jälkikäteen ettei ryhmään enää mahtunutkaan.
 • Ilmoittautumisen säätömahdollisuukset sisältävät mm. pakollisten tietojen määrittäminen, huoltajien tietojen pakollisuus tarkistus alaikäisten ryhmissä, osallistujien iän tarkistaminen (estämään väärään ryhmään ilmoittautuminen) ja pakotetut ryhmäpaketit, mikäli tietyt tunnit kuuluvat yhteen.
 • Järjestelmään voi määritellä monipuolisesti erilaisia pakettihintoja jotka aktivoituvat kun asiakas ilmoittautuu yhdellä kertaa moneen ryhmään ja niille on määritelty erillinen pakettihinta. Näin voit luoda dynaamisia hinnoitteluja niin paljon kuin itse haluat jos haluat että asiakkaalle on sitä halvempi hinta mitä useammalle ryhmälle/tunnille hän ilmoittautuu.
 • Voit halutessasi käyttää Hallinnoijaa omana kotisivunasi ajankohtaisine tiedotteineen ja muokattavine alasivuineen.
 • Rajoitetut ilmoittautumiset. Voit määritellä tiettyjä ryhmiä näkymään esim. vain kirjautuneille asiakkaille tai voit lähettää asiakaskunnallesi määritellyn linkin jonka avulla vain he pääsevät ilmoittautumaan sallittuihin ryhmiin.
 • Selkeä ryhmienhallinta jossa voi jakaa ryhmiä lukukausittain ja hallita yksittäisiä ryhmiä helposti, esim. lähettää viestejä koko ryhmälle kerralla.
 • Voit tulostaa paperille ryhmäkohtaisia läsnäolon tarkistelistoja määriteltävillä tiedoilla.
 • Alennuskoodit käytettävissä (ilmoittautumisissa sekä verkkokaupassa)
 • Järjestelmään kuuluu kattava myyntireskontra jonka avulla teet laskut ja kuitit helposti ja vaivattomasti, sekä tulostat kirjanpitäjälle tarvittavat reskontran listaukset.
 • Tekstiviestien lähetysmahdollisuus viestiliikenteeseen. Lähetetyt tekstiviestit laskutetaan käytön mukaan.
 • Verkkomaksupalvelun lisääminen, jonka jälkeen verkkomaksamista voi käyttää ilmoittautumisissa.
 • Verkkokauppa varastosaldoineen ja tuotteen hallinnointineen. Myy esim. treenivaatteita ja muita tuotteita jo ilmoittautumisten yhteydessä.
 • Esiintymislippujen myyminen suoraan verkkokaupassasi, jolloin ostaja saa PDF-lipun suoraan sähköpostiinsa ja lippujen tarkistelistat saa tulostettua Hallinnoijasta.
Loading…