Etusivun asetukset - Ohjeet

Etusivun asetukset löytyvät polusta: Hallinta Asetukset Etusivun asetukset

Etusivun asetukset -sivulla pystyt säätämään oman Hallinnoija -kirjautumattoman näkymäsi ulkoasun ja tiettyjen osioiden näkyvyyden. Alla käymme läpi tarkemmin eri asetuksia kyseisellä sivulla.

Ulkoasu ja näkyvyys

• Asettelu
    • Kyseinen asetus määrittelee onko sivusi täysileveä sivun ylä- ja alareunan suhteen vai onko sivu rajattu keskiosuuteen.
  • Taustakuvio
    • Mikäli valitset asetteluksi "kapean", voit määrittää sivullesi taustakuvion/värin listalta löytyvistä vaihtoehdoista.
  • Yläpalkin väri
    • Voit valita tumman, vaalean tai "ei efektiä" banneralueesi taustaksi.
  • Bannertekstin asettelu
    • Valitse kohdistus tekstille jonka voit kirjoittaa etusivun banneriin. Huomioi myös että voit tehdä jokaiselle sivulle erikseen bannerit omine kuvineen/taustaväreineen Kuvakirjaston Banneri -osiossa.
  • Alapalkin väri
    • Voit valita tumman tai vaalean alapalkin taustaksi.
  • Värimaailma
    • Määritettele sivustosi yleinen värimaailma listasta löytyvillä väreillä. Vaikuttaa muunmuassa nappeihin ja linkkeihin Hallinnoija -sivustollasi.
  • Pikayhteydenotto
  • Uutiset
    • Näytetäänkö Uutiset -osio asiakkaillesi.
  • Henkilökunnan kuvat
    • Näytetäänkö henkilökunnan kuvat Yhteystiedot -sivulla.

Otsikot ja runkotekstit

• Sivu slogan
    • Määrittäessäsi sivustollesi lyhyen sloganin, esitetään se vasemmassa yläkulmassa.
  • Sivun nimi hakukoneille
    • 70:een merkkiin rajattu nimi joka sijoittuu sivustosi meta-tietoihin, joita hakukoneet kuten Google käyttävät indeksoidessaan sivuja.
  • Sivun kuvaus hakukoneille
    • 155:een merkkiin rajattu kuvaus joka sijoittuu sivustosi meta-tietoihin, joita hakukoneet kuten Google käyttävät indeksoidessaan sivuja.
  • Etusivun johdantoteksti
    • Lyhyt johdantoteksti sivustollesi joka sijoittuu etusivun banner-alueeseen.
  • Etusivun teksti
    • Etusivusi runkoteksti. Kyseistä sisältöä voit muokata HTML-editorilla muotoillaksesi sen mieleiseksesi.
  • Uutiset otsikko
    • Mikäli olet kytkenyt Uutiset -osion käyttöön voit halutessasi vaihtaa osion nimen joksikin toiseksi, esim. "Ajankohtaista".

Sosiaalinen media

Mikäli yritykselläsi on joitain sosiaalisen median sivustoja voit tässä osiossa sijoittaa niiden linkit niille varattuihin kohtiin ja tämä tuo some-sivustosi näkyviin myös Hallinnoija -sivustollesi.

Etusivun asetukset
Loading…