Hallinnoija - Ilmainen laskutusohjelma

Hallinnoija - Laskutusohjelma on perusversioltaan täysin ilmainen ja käytön suhteen rajoittamaton laskutusohjelma, jolla teet helposti ja nopeasti laskut asiakkaillesi ja ylläpidät asiakasrekisteriäsi.

Miksi laskutusohjelma on ilmainen?

Tiedämme että jokainen yrittäjä miettii yrittäjän uran alkutaipaleellaan miten olisi järkevintä hoitaa laskutus. Siksi haluammekin omalta osaltamme auttaa ja tarjota mukana kulkevan laskutusohjelman täysin ilmaiseksi käyttöön kelle tahansa. Hallinnoija - Laskutusohjelma onkin paljon enemmän kuin pelkkä ilmainen laskupohja jo pelkkänä perusversiona.

Tietenkin liiketoimintaa pyörittävänä yrityksenä toivomme että mahdollisimman moni ilmaista perusversiota käyttävä asiakkaamme joskus tekee päätöksen päivittää laskutusohjelmansa maksulliseen ja kaikki ominaisuudet sisältävään versioon, mutta mikäli siihen ei tule tarvetta, voi ilmaisen version käyttöä jatkaa niin pitkään kuin itse haluaa.

Mitä laskutusohjelman ilmaiseen versioon sisältyy?

Laskutus

Hallinnoijalla luot laskut ja käteiskuitit helposti ja nopeasti. Tehdyt laskut/kuitit voit tulostaa ulos PDF -muodossa pankkistandardin mukaisine viivakoodeineen.

Myyntireskontra

Myyntireskontran avulla seuraat helposti yrityksesi myyntejä, suorituksia, erääntyviä ja avoimia laskuja. Täytät samalla kirjanpitovelvollisuuden kun laskusi ovat säilössä sähköisessä ja varmuuskopioidussa rekisterissä.

Tuotteet ja tuotepaketit

Tuotteiden ja tuotepakettien hallinta. Lisää järjestelmääsi tuotteita ja/tai palveluita joita myyt ja muodosta niistä erilaisia tuotepaketteja joita voit hyödyntää laskuja luodessasi poimimalla nimikkeitä laskuun valmiilta listaltasi.

Kotisivu

Mikäli et jo omista erillistä kotisivua, voit käyttää Hallinnoijaa myös yrityksen kotisivuna yhteydenottolomakkeineen ja ajankohtaisine tiedotteineen.

Suoritusten seuranta

Lisää suorituksia luotuihin myyntilaskuihin jotka voit merkitä joko viitesuorituksena, käteiskuittina tai korttimaksuna.

Rajaton määrä käyttäjiä

Voit lisätä rajattomasti Hallinnoija -käyttäjiä järjestelmään määriteltävillä oikeuksilla.

Asiakasrekisteri

Hoida henkilö- ja yritysasiakkaitesi käsittely Hallinnoijalla. Voit lisätä asiakkaaseen kuuluvia muistiinpanoja ja näet asiakkaan laskutushistorian kätevästi asiakkaan alla.

Aloita laskuttaminen saman tien!

Laskutusohjelman perusversiolla voit laskuttaa rajattomasti ja niin kauan kuin haluat.

Ohjelman mahdolliset lisäominaisuudet

Mikäli tarvitset jotain ekstraa ilmaisen perusversion lisäksi, sisältyvät seuraavat ominaisuudet laskutusohjelman kuukausimaksulliseen versioon jonka voi aktivoida kirjautuneen näkymästä käsin. Hinta on tällöin 9,95 €/kk.

Laskutusohjelman lisäominaisuudet voidaan lisätä mihin tahansa Hallinnoija -pakettiin. Osa laskutuksen lisäominaisuuksista kuitenkin kuuluu jo automaattisesti Ajanvaraus- ja ilmoittautumisjärjestelmiin.

Sähköpostilasku

Voit lähettää laskut suoraan järjestelmästä asiakkaallesi sähköpostitse. Sähköposti sisältää laskun perustiedot ja virtuaaliviivakoodin sekä PDF -muotoisen laskun liitetiedostona jotta asiakkaallasi on mahdollisimman helppoa maksaa laskunsa.

Ryhmienhallinta

Voit luoda järjestelmään rajattoman määrän ryhmiä joihin voit niputtaa asiakkaita ja lähettää esim. viestin kerralla koko ryhmälle.

Kalenteri

Seuraa helposti omia ja henkilökuntasi tapahtumia selkeästä kalenterinäkymästä jota voit filtteröidä monin eri suodattimin.

Tapahtumat

Lisää tapahtumia kalenteriin ja vie ne halutessasi suoraan kassaan/laskutukseen. Tapahtumat jotka ovat linkitetty asiakkaisiin löytyvät kätevästi asiakkaan alta.

Viestiliikenne

Lähetä asiakkaille viestejä joko sähköpostitse ja tekstiviestitse. Voit lähettää viestejä myös useammalle asiakkaalle kerralla.

Viitesuoritusten tuonti

Viitesuoritusten tuonti konekielisenä (KTL) suoraan Hallinnoijaan. Hae pankistasi KTL -muotoinen suorituslista ja et joudu päivittämään viitesuorituksia manuaalisesti pankin suorituslistan perusteella vaan kaikki ajetaan automaattisesti KTL -tiedostosta.

Kotisivun lisäominaisuudet

Voit luoda rajattomasti uusia sivuja kotisivuillesi sekä tehdä sivustostasi entistä näyttävämmän bannereilla ja kuvagallerialla.

Asiakastagit

Voit luoda asiakastageja joita voit liittää asiakkaisiisi helpottamaan hakuja ja esim. viestien lähetyksiä.

Laskujen jako eriin

Voit jakaa laskuja eriin laskuja luodessasi ja määritellä halutessasi erille tarkat summat ja eräpäivämäärät, tai voit antaa järjestelmän jakaa erät puolestasi määrittelemällesi aikavälille.

Vakioviestit

Voit lisätä määrättömän määrän vakioviestejä järjestelmään ja liittää näitä viestejä helposti laskuihin laskuja luodessasi.