Ilmoittautumisjärjestelmä - Demotunnusten tilaus

Alla olevalla demotunnusten tilauslomakkeella voitte tilata itsellenne maksuttomat tunnukset Hallinnoija -Ilmoittautumisjärjestelmä palveluun 30:ksi päiväksi sitoutumatta mihinkään. Kun ilmaisen kokeilun aika on umpeutunut, voi käyttöä jatkaa aktivoimalla ohjelman oikeaan käyttöön kirjautuneen näkymästä käsin.

Mikäli ohjelma ei vastaa toiveitanne ettekä halua jatkaa sen käyttöä testiajan jälkeen, ei se vaadi teiltä mitään toimenpiteitä tai erillistä irtisanomista.

Toivotamme mukavia hetkiä Hallinnoija -ohjelman parissa!

Valitse toimintaanne sopiva ilmoittautumisjärjestelmän tyyppi. Tapahtumapohjaiset -varaukset on sopiva, mikäli järjestät kertaluonteisia tapahtumia, joihin asiakkaasi ilmoittautuvat. Lukukausipohjaiset -varaukset on taas sopivampi tilanteisiin kun toimintasi mihin tarvitset ilmoittautumisjärjestelmää, on enemmän lukukausi painotteista. Tästä esimerkkinä monien tanssikoulujen toiminta.

https://www.hallinnoija.fi/

Minkä osoitteen haluatte osoittamaan omaan Hallinnoija -sivustoonne. Vain aakkoset, numerot ja väliviiva. Tämä tulee olemaan osoite jonka kautta pääset kirjautumaan Hallinnoija -sivustollesi. Esimerkkinä jos yrityksesi nimi olisi "Demo Yritys Oy", voisit syöttää tähän esim. "demoyritys".

Testitunnusten tilaamisen jälkeen, tunnukset ja muut tarvittavat tiedot lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen.

Kirjoita tähän mikäli teillä on kysymyksiä tai olette esim. kiinnostuneet Hallinnoija -lisäpalveluista.

Loading…