STAGElla tanssitaan myös joulukuussa!

Tule joulun pyhien välissä nauttimaan musikaalijazzin sekä floorworkin pyörteistä Mathilda Kauppilan johdolla Tornion Stagelle!

Keskiviikkona & torstaina 29.-30.12

klo 18-19 Musikaalijazz

klo 19-20 Floorwork

(tunnit ovat kaksipäiväiset)

Ilmoittaudu osoitteessa www.tanssikoulustage.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.12!

MUSIKAALIJAZZ, avoin taso Mathilda Kauppilan kaksipäiväisellä musikaalijazz tunnilla tutustutaan suurilta lavoilta ja säihkyvistä valoista tuttuihin jazztanssitekniikan perusperiaatteisiin sekä tanssitaan pidempiä koreografioita tuttujen musikaalihittien tahtiin. Kurssi tarjoaa monipuolisesti työkaluja omaan kehittymiseen sekä tilaa sukeltaa kokonaisvaltaiseen keholliseen ilmaisuun. Kurssilla käytetään pääasiallisesti jazz-tanssista tuttuja tekniikoita, mutta tervetuloa mukaan myös kaikki baletin sekä nyky- ja show-tanssin harrastajat!

FLOORWORK, avoin taso Tällä kaksipäiväisellä lattiatekniikka tunnilla liu'utaan, kieritään, pyöritään ja kömmitään lattiatasossa nykytanssin tekniikoita hyödyntäen. Tunneilla etsitään sulavaa tuntumaa lattiatasoon ja sieltä ylös kulkeutumiseen, tehdään kevyellä otteella akrobaattisia harjoitteita sekä pidempää koreografiaa, jossa opittua päästään heti käyttämään. Ps. Tämä kurssi on hyvä lisä myös esimerkiksi katutanssin harrastajille!

OHJAAJA MATHILDA KAUPPILA on joensuulaistunut tanssitaiteilija, joka työskentelee niin esiintyjänä, koreografina, yhteisötaiteilijana kuin tanssin opettajanakin. Mathildan tunneilla kukin voi sopivan rennolla otteella lähestyä uusia haasteita omista lähtökohdistaan käsin.

Kysymyksiä? Merja 0405853250 merja.hamari@gmail.com

Loading…