Vanhojen oppilaiden (jo syksyllä Stagella tanssineiden) etuajoilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa ke 18.11 klo 10 ja jatkuu 5.12 saakka! Salasanat lähetetään edellisessä ilmoittautumisessa antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Kaikille avoimet Ilmoittautumiset starttaavat 7.12! Uusi lukukausi starttaa 11.1.2021! Lukukausi kestää 14 viikkoa+kevätshow. Hiihtoloma viikolla 10.

Katso hinnat ja maksutavat alla olevasta hinnastosta. Ilmoittautuessa tunneille, jokaiselle tanssioppilaalle tulee tehdä oma tilaus. Sama tanssipassi käy jokaisella toimipisteellä. Tilauksen yhteydessä on mahdollista tilata myös tanssivaatteita danceshopista, jotka saa omalla tanssitunnilla opettajalta.

Jos kysyttävää tunneista/ilmoittautumisista/maksuista, yhteys Merjaan merja.hamari@gmail.com 0405853250

Covid-19: Vallitsevasta virustilanteesta johtuen noudatamme tanssikoululla tehostettuja hygieniakäytäntöjä. Käsienpesu saippualla ennen tuntia ja tunnin jälkeen on aiheellista niin lapsella kuin vanhemmallakin. Suosittelemme, että pieniä lapsia on saattamassa vain yksi huoltaja, jotta väkimäärä tanssikoululla pysyy kohtuullisena. Vältämme myös turhaa koskettelua ja suosimme sen sijaan etähaleja! Pienimmässäkään flunssassa ei tule osallistua tunnille. Suosittelemme noudattamaan omaehtoista karanteenia riskialueilta saapuville.

Lukujärjestys

Lukujärjestykset SYKSY 2020 ja KEVÄT 2021 Tornio ja Keminmaa

Ilmoittautuminen

Nimi Toimipiste Ajankohta  
Soolo STAGE Tornio
Duo STAGE Tornio
Loading…