Tuntikuvaukset

 

Happy feet -lastentanssi 

Lapsi on luotu liikkumaan, kokeilemaan ja toimimaan!
Alle kouluikäisten tanssissa tutustutaan leikinomaisessa muodossa tanssin perusteisiin ja ryhmässä työskentelyyn. Tanssiliikunta tukee lapsen ikätason mukaista motorista kehitystä sekä vahvistaa lapsen sosiaalisia taitoja. Tavoitteena on, että lapsi tutustuu kehoonsa ja sen mahdollisuuksiin ja löytää liikkumisen iloisen maailman! HappyFeet tunneilla edetään leikin kautta kohti teknisempää harjoittelua.

Rento tanssiasu ja paljaat varpaat tai tossut. Vesipullo mukaan!

 

Show alakouluikäiset

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Tunneilla tanssitaan ikätasolle soveltuvia erityylisiä tanssisarjoja ikätasolle soveltuvaan musaan. Harjoitamme myös tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa, esiintymistaitoja ja teemme luovia harjoitteita.

Rennot tanssivaatteet ja paljaat jalat tai päkiätossut. Vesipullo mukaan!

 

Lasten tekniikka & temppu tunti

Lasten Tekniikka&Temppu tunti on tarkoitettu alakouluikäisille tanssijoille oman tunnin lisäksi. Tunnilla harjoitellaan ikätason mukaista tanssitekniikkaa (painottuen jazz-, nyky- ja baletti tekniikoihin) ja tanssiakrobatiaa. Tunti syventää tanssiteknisiä taitoja, kehonhallintaa ja temppuilutaitoja.

Vesipullo mukaan! Paljaat varpaat tai päkiätossut sekä sukat mukaan tunneille.
 

Showtanssi (nuoret ja aikuiset)

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssi on yleensä tarinallista, esitettäväksi tehtyä tanssia, jossa korostuu esiintymis- ja muuntautumistaidot. Showtanssitunnilla opit monipuolista tanssijuutta! Tunneilla tanssitaan erityylisiä tanssisarjoja sekä harjoitetaan tanssin tekniikkaa (painoittuen jazz-, baletti- ja nykytanssitekniikoihin), kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja.

Lukkarissa on kaudella S-22 / K -23 seuraavat tunnit:
Show alkeet-keskitaso

Show aikuiset keskitaso

Show / Jazz edistyneet, jossa vaihdellaan Show'ta ja Jazzia muutaman viikon välein.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.

 Keminmaan Lastenryhmät 

STAGE STARS 6-9

STAGE SPIN 9-11v

STAGE STARS ja STAGE SPIN ovat Keminmaan lasten showtanssiryhmät.
Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Ryhmät treenaavat ikätasolle soveltuvia erityylisiä tanssisarjoja sekä tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja. 

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut. Vesipullo mukaan!
 

Show Aikuiset K 

Keskitason showtanssitunti aikuisille, joilla on jo pidempää tanssi/rytmisen liikunnan taustaa sekä tanssiteknistä osaamista! 

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Tunneilla tanssitaan  erityylisiä tanssisarjoja sekä harjoitetaan tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja. Tämä keskitason aikuisten tunti on 75minuutin pituinen, pitäen sisällään normituntia pidemmän tekniikkaharjoittelu osuuden. 

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.

 

Nykytanssi Aikuiset

HOX, Nykytanssi aikuiset tuntia ei ole lukkarissa keväällä 2023. Ilmoita mielenkiintosi Merjalle 040 5852 350

Avoimen tason nykytanssi tunti aikuisille. Nykytanssi on länsimaisen taidetanssin suuntaus, joka on kehittynyt modernin tanssin jalanjäljille. Se on ajassa muuttuva tanssin suuntaus, jossa opettajan oma persoonallinen tyyli ja lähestymistapa korostuu. Tunnilla käytetään eri tasoja, tehdään luovia harjoitteita ja tutustutaan erilaisiin liikelaatuihin. Harjoitteiden avulla pyrimme syventämään oman kehon mahdollisuuksista ja löytämään rohkeutta ilmaista itseä liikkeen avulla.Tunneilla tehdään lämmittelyt, tehdään tanssisarjoja sekä harjoitetaan kehonhuoltoa.

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut!

 

Latinshow 

HOX, Latinshowtuntia ei ole lukkarissa keväällä 2023. Ilmoita mielenkiintosi Merjalle 040 5852 350 
 

Rento avoimen tason tunti aikuisille, jotka haluavat lattarityylistä showtanssia. Tunneilla tanssitaan erityylisiä lyhyitä tanssisarjoja sekä harjoitetaan tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja. 
Hyvä musiikki soi, saat hien pintaan, parannat liikkuvuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut! 
Vesipullo mukaan!

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tunnin valinnassa!

Nykytanssi (nuoret ja aikuiset)

Nykytanssi on länsimaisen taidetanssin suuntaus joka on kehittynyt modernin tanssin jalanjäljille. Se on ajassa muuttuva tanssin suuntaus, jossa opettajan oma persoonallinen tyyli ja lähestymistapa korostuu. Alkutunnista tehdään lämmittely / tekniikka -sarjoja keskilattialla ja liikkuvia läpisalin harjoitteita. Tunnilla käytetään paljon tilan eri tasoja. Luovien harjoitteiden ja improvisaation kautta pyrimme syventämään tietoisuutta oman kehon mahdollisuuksista ja pyrimme löytämään rohkeutta ilmaista itseä liikkeen avulla. Lopputunnista tehdään tanssisarjaa. Tunneilla harjoitetaan myös kehon syviä lihaksia sekä venytellään.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Tunti on tarkoitettu nuorille ja aikuisille. Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossu

 

Street (nuoret ja aikuiset)

Street tanssi on kokoelma eri katutanssilajeista (mm. hip hopista, break dancesta, poppingista, housesta, wackingista jne). Tyylien kirjo on suuri, joten opettajan oma persoonallinen tyyli korostuu koreografioissa. Tunneilla harjoitellaan tanssityylille ominaista rentoa liikekieltä sekä kehonhallintaa. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lihaskuntoharjoitteluista, kokonaisista tanssisarjoista sekä perusliikkeiden opetteluista.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Tunti soveltuu nuorille ja aikuisille! Tunnille mukaan vesipullo ja rennot vaatteet. Tunnilla voi tanssia avojaloin tai puhtailla vaaleapohjaisilla kengillä jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

 

Jazz (nuoret ja aikuiset)

Jazztanssi on dynaaminen ja ryhdikäs, kehon koordinaatiota kehittävä tanssilaji. Jazztanssi on syntynyt afroamerikkalaisesta kulttuuriperinteestä ja on saanut myöhemmin vaikutteita esimerkiksi jazzmusiikkiin liittyvistä seuratansseista, karibialaisista ja latinalais-amerikkalaisista tansseista sekä länsimaisesta baletista ja modernista tanssista. Tunnilla harjoitellaan jazztanssin perustekniikkaa, tehdään liikkuvia läpisalin harjoitteita sekä harjoitellaan pitempiä tanssisarjoja ja kokonaisia koreografioita.

Lukkarissa on kaudella S-22 / K -23 seuraavat tunnit:
Jazz alkeet-keskitaso
Show / Jazz edistyneet, jossa vaihdellaan Show'ta ja Jazzia muutaman viikon välein.
 
Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Tunti sopii nuorille ja aikuisille. Rento tanssiasu. Paljaat jalat, jazztossut tai päkiätossut.

 

Tekniikkatunti (nuoret ja aikuiset)

Tunnilla harjoitellaan eri tanssilajien tekniikoita, keskittyen kuitenkin enimmäkseen jazzin, baletin ja nykytanssin tekniikoihin. Tunnilla harjoitellaan perustekniikan lisäksi esimerkiksi erilaisia hyppyjä, piruetteja, jalanheittoja, koordinaatiota ja lattiatyöskentelyä. Käymme läpi myös tanssijan kehonhuoltoa. Tunnillavoidaan tehdä lyhyitä tanssillisia tekniikkasarjoja. Varsinaisia pitempiä tanssisarjoja ei tehdä, eikä tekniikkaryhmä esiinny.
Tunti sopii loistavasti muiden tuntien tekniseksi lisäksi.

Saat apua sinulle sopivan ryhmän tason valinnassa Leealta!

Tunti sopii nuorille ja aikuisille. Mielellään nilkat ja polvet paljastava tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut
 

Fit&un Aikuiset

Rento avoimen tason tunti aikuisille Keminmaan Stagella. Tunneilla fiilistellään erilaisten tanssityylien parissa mm. lattari, itämainen, afro ja street. Tunnit pidetään aikuisille sopivaan tahtiin ja tanssisarjat ovat lyhyitä ja helpohkoja! 
Mukavalla iloisella tunnilla kohotat kuntoa, parannat venyvyyttä, liikkuvuutta, ryhtiä ja koordinaatiota : )
Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut! 
Vesipullo mukaan!

Jooga

Joogaharjoitus vahvistaa ja joustavoittaa sekä kehoa että mieltä. Jooga kehittää mm. kestävyyttä, liikkuvuutta, kehon koordinaatiota ja tasapainoa. 

Jooga Yin & Nidra on avoimen tason tunti, joka sopii ihan kaikille, niin aloittelijoille kuin jo joogaa harrastaneille. 
Tunnilla tehdään ensin rauhoittava Yin jooga, jonka jälkeen siirrytään lopputunniksi Jooga Nidra syvärentoutukseen.

Yin on restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa ja palauttaa hermostoa, kehoa ja mieltä. Harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta, ja se onkin erinomainen harjoitus ja vastapaino kiireiselle/stressaavalle/informaatioähkyiselle arjelle. Yin joogassa vaikutetaan pääasiassa sidekudoksiin lihasten sijasta. Kohdealueena ovat faskiat, nivelet, ligamentit. Harjoitus parantaa liikkuvuutta, lisää verenkiertoa ja löysää jännityksiä kehosta pitkään kestävien asanoiden (asentojen) myötä. Tunneilla keskitytään paljon lantion ja alaselän venytyksiin, koska näillä alueilla on erityisen paljon sidekudosta ja sinne varastoituu joogafilosofian mukaan helposti fyysisiä ja henkisiä jännitteitä.

Jooga Nidra syvärentoutus on niin palauttava aivoille, että puolen tunnin Jooga Nidra harjoituksen sanotaan vastaavan noin 4 tunnin unta! Tunnin opettaja Leea kutsuukin Nidraa aivojen suihkuksi. Nidraa on pystytty tutkimaan myös aivokuvantamisella, koska koko harjoitus tapahtuu selällään maaten. Nidra harjoitus voi tutkitusti helpottaa tavallisen stressin lisäksi traumaperäistä stressireaktiota, masennusta, ahdistuneisuutta, unettomuutta ja kroonista kipua. Nidran aikana verenpaine normalisoituu, immuunipuolustus vahvistuu ja aivot rentoutuvat. Kaikki elimet ja aistit lepäävät tavalla, jota edes uni harvoin tarjoaa. .

Edistyneiden Hatha Joogatunti on tarkoitettu pidempään joogaa harrastaneille. 
Hatha on yksi tunnetuimmista joogan muodoista ja tarkoittaa laajemmassa muodossa lähes kaikkea fyysistä joogaa.

Tunneilla syvennytään asanaharjoituksen lisäksi myös pranayama- ja meditaatio harjoituksiin filosofiaa unohtamatta!
Ryhmässä edetään progressiivisesti, vaihdellen rauhallista ja lempeää sekä vahvaa ja fyysisempää lähestymistapaa.
Hathajooga vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta sekä vähentää kehon jännityksiä ja tukkoisuuksia huomattavasti.
Harjoitus vahvistaa sekä kehon että mielen elinvoimaa. 

Tunnit ovat yleisiä joogatunteja. Mikäli sinulla on akuutteja vaivoja/sairauksia tai olet raskaana, suosittelemme sinua konsultoimaan lääkäriäsi joogan aloittamisesta.

Joogaamme avojaloin ja mukavissa, joustavissa vaatteissa. Pienestä tyynystä tai viltistä voi olla harjoituksessa apua. Mikäli omistat oman joogamaton, suosittelemme ottamaan sen mukaan. Joogamattoja on lainattavissa myös salilla.

Saat apua sinulle sopivan tunnin valinnassa Leealta 044 0655 852.

Esiintyvät ryhmät


STAGE Minit
5-7 -vuotiaiden esiintymään syntyneiden tulevien tähtien ryhmä. Mineihin on avoin ilmoittautuminen. Ryhmän koko on rajoitettu ja tanssijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, Ryhmäläisellä tulee olla Minien tunnin lisäksi myös oma ikätason tunti TAI sekä oman ikätason tunti että T&T 6-8v.
Lisää infoa voit kysyä ryhmän couchilta Leealta 044 0655 852


STAGE KidZ 
Esiintyvä ja kisaava alakouluikäisten lasten ryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista.

Team STAGE DTC
Nuorten ja aikuisten esiintyvä kisaryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista.

TeamSTAGE Junnut
Nuorten esiintyvä kisaryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista,.

New Division Crew
Keminmaan esiintyvä street ja commercial painotteinen nuorten ryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista. Ryhmään haetaan avoimella hakemuksella. Tanssijoilla tulee olla aiempaa tanssikokemusta. Lisää tietoa Saanalta 045 2756 678. 

 

Soolo / Duo

Soolotunnit on tarkoitettu sinulle, joka haluat itsellesi yksityistä opetusta ja ammattilaisen tekemän oman koreografian esimerkiksi tanssikatselmukseen tai SM-kisoihin osallistuaksesi.

Oppilas voi hakea Soolo koreografia/opettajaa itselleen ottamalla yhteyttä Merjaan 0405853250 merja.hamari@gmail.com.
Sooloja tekevät: Leea Hamari ja Oona Antinjuntti
Soolon hintaan 220 euroa kuuluu:
Arvonlisävero,
Tanssijalle räätälöity koreografia ja tekijänoikeudet, jotka säilyvät yhteisinä (tanssikoulu, koreografi, tanssija),
Salin vuokra,
Laskutuskulut,
3 x yksityistunti (á 45min) + salin vuokra,
3 x videokommentointi kierros,
2 x 45min yksityinen salin käyttö omaan treeniin,
Yksi tanssikoulun järjestämä esiintymistilaisuus (halutessa),
Mahdollisuus ottaa lisä-yksityistunteja alle puoleen hintaan 35e+Alv. 

Duossa tanssii kaksi tanssijaa. Paketti on muuten sama, mutta hinta on 160e/tanssija ja siihen kuuluu 3 x 45 salin yksityinen käyttö omaan treeniin.

Loading…