Tuntikuvaukset

HappyFeet-lastentanssi

Lapsi on luotu liikkumaan, kokeilemaan ja toimimaan!
Alle kouluikäisten tanssissa tutustutaan leikinomaisessa muodossa tanssin perusteisiin ja ryhmässä työskentelyyn. Tanssiliikunta tukee lapsen ikätason mukaista motorista kehitystä sekä vahvistaa lapsen sosiaalisia taitoja. Tavoitteena on, että lapsi tutustuu kehoonsa ja sen mahdollisuuksiin ja löytää liikkumisen iloisen maailman! HappyFeet tunneilla edetään leikin kautta kohti teknisempää harjoittelua.

Rento tanssiasu ja paljaat varpaat tai tossut. Vesipullo mukaan!

 

Show alakouluikäiset

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Tunneilla tanssitaan ikätasolle soveltuvia erityylisiä tanssisarjoja ikätasolle soveltuvaan musaan. Harjoitamme myös tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa, esiintymistaitoja ja teemme luovia harjoitteita.

Rennot tanssivaatteet ja paljaat jalat tai päkiätossut. Vesipullo mukaan!

 

Poikien ryhmä 6-9v

Poikien ryhmässä treenaillaan erilaisia tanssityylejä hieman katutanssipainoituksella poikien omalla porukalla! Tunnilla pääset kokeilemaan erilaisia tanssikoreografioita sekä harjoittelemaan tekniikkaa ja temppuja sivussa sekä muita kivoja kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita! Lisäksi tunnilla tutustutaan tanssijan kehonhuoltoon. 

Rennot tanssivaatteet sekä paljaat jalat tai sisäkengät (vaaleat pohjat)! Vesipullo mukaan!

 

Lasten tekniikka & temppu tunti

Lasten Tekniikka&Temppu tunti on tarkoitettu alakouluikäisille tanssijoille oman tunnin lisäksi. Tunnilla harjoitellaan ikätason mukaista tanssitekniikkaa (painottuen jazz-, nyky- ja baletti tekniikoihin) ja tanssiakrobatiaa. Tunti syventää tanssiteknisiä taitoja, kehonhallintaa ja temppuilutaitoja.

Vesipullo mukaan! Paljaat varpaat tai päkiätossut.


Keminmaan lastenryhmät

HAPPYFEET 3-5v
STAGE SHINE 5-6v 
STAGE STARS 7-8v
STAGE SPIN 9-11v

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut. Vesipullo mukaan!
 

Showtanssi (nuoret ja aikuiset)

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssi on yleensä tarinallista, esitettäväksi tehtyä tanssia, jossa korostuu esiintymis- ja muuntautumistaidot. Showtanssitunnilla opit monipuolista tanssijuutta! Tunneilla tanssitaan erityylisiä tanssisarjoja sekä harjoitetaan tanssin tekniikkaa (painoittuen jazz-, baletti- ja nykytanssitekniikoihin), kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja.

Lukkarissa on kaudella S-23 / K -24 seuraavat Showtunnit:

Show nuoret alkeet
Show nuoret keskitaso
Show / Jazz edistyneet, jossa vaihdellaan Show'ta ja Jazzia muutaman viikon välein.

 

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!
Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.

Aikuisten Dancemix

Dancemix on avoimen tason tunti, jossa pääsee pienellä kynnyksellä tutustumaan erilaisiin tanssityyleihin ja nauttimaan liikkumisen ilosta! Sopii hyvin vasta-alkajalle tai jos aiemmasta tanssiharrastuksesta on kulunut jo pidemmän aikaa! Tällä tunnilla annetaan rytmin viedä ja nautitaan tanssin ilosta samalla, kun kunto kohoaa!

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.
 

Nykytanssi (nuoret ja aikuiset)

Nykytanssi on länsimaisen taidetanssin suuntaus joka on kehittynyt modernin tanssin jalanjäljille. Se on ajassa muuttuva tanssin suuntaus, jossa opettajan oma persoonallinen tyyli ja lähestymistapa korostuu. Alkutunnista tehdään lämmittely / tekniikka -sarjoja keskilattialla ja liikkuvia läpisalin harjoitteita. Tunnilla käytetään paljon tilan eri tasoja. Luovien harjoitteiden ja improvisaation kautta pyrimme syventämään tietoisuutta oman kehon mahdollisuuksista ja pyrimme löytämään rohkeutta ilmaista itseä liikkeen avulla. Lopputunnista tehdään tanssisarjaa. Tunneilla harjoitetaan myös kehon syviä lihaksia sekä venytellään.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Tunti on tarkoitettu nuorille ja aikuisille. Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossu

 

Street (nuoret ja aikuiset)

Street tanssi on kokoelma eri katutanssilajeista (mm. hip hopista, break dancesta, poppingista, housesta, wackingista jne). Tyylien kirjo on suuri, joten opettajan oma persoonallinen tyyli korostuu koreografioissa. Tunneilla harjoitellaan tanssityylille ominaista rentoa liikekieltä sekä kehonhallintaa. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lihaskuntoharjoitteluista, kokonaisista tanssisarjoista sekä perusliikkeiden opetteluista.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Tunti soveltuu nuorille ja aikuisille! Tunnille mukaan vesipullo ja rennot vaatteet. Tunnilla voi tanssia avojaloin tai puhtailla vaaleapohjaisilla kengillä jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

 

Jazz (nuoret ja aikuiset)

Jazztanssi on dynaaminen ja ryhdikäs, kehon koordinaatiota kehittävä tanssilaji. Jazztanssi on syntynyt afroamerikkalaisesta kulttuuriperinteestä ja on saanut myöhemmin vaikutteita esimerkiksi jazzmusiikkiin liittyvistä seuratansseista, karibialaisista ja latinalais-amerikkalaisista tansseista sekä länsimaisesta baletista ja modernista tanssista. Tunnilla harjoitellaan jazztanssin perustekniikkaa, tehdään liikkuvia läpisalin harjoitteita sekä harjoitellaan pitempiä tanssisarjoja ja kokonaisia koreografioita.

Lukkarissa on kaudella S-23 / K -24 seuraavat tunnit:
Jazz alkeet-keskitaso
Show / Jazz edistyneet, jossa vaihdellaan Show'ta ja Jazzia muutaman viikon välein.
 
Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa! 

Rento tanssiasu ja vesipullo mukaan!
 


Balettia showtanssijoille (nuoret ja aikuiset)

Balettitunti showtanssijan tarpeisiin! Baletin tunteminen tukee teknistä osaamista myös muissa tanssilajeissa ja kehittää kehon voimaa ja linjausta. Tunneilla harjoitellaan baletin perustekniikkaa tangossa, keskilattialla ja tilassa liikkuen. Varsinaisia pitempiä tanssisarjoja ei tehdä, eikä balettiryhmä esiinny kevätshow'ssa.
Tunti on loistava muiden tuntien tekninen lisä.

Saat apua sinulle sopivan ryhmän tason valinnassa Leealta!

Tunti sopii nuorille ja aikuisille. Mielellään nilkat ja polvet paljastava tanssiasu, paljaat jalat/sukat/ pehmeät balettitossut/päkiätossut

 

Tekniikkatunti (nuoret ja aikuiset)

Tekniikkatunteja ei ole syksyllä 2023-keväällä 2024, kts baletti! 
Tunnilla harjoitellaan eri tanssilajien tekniikoita, keskittyen kuitenkin enimmäkseen jazzin, baletin ja nykytanssin tekniikoihin. Tunnilla harjoitellaan perustekniikan lisäksi esimerkiksi erilaisia hyppyjä, piruetteja, jalanheittoja, koordinaatiota ja lattiatyöskentelyä. Käymme läpi myös tanssijan kehonhuoltoa. Tunnillavoidaan tehdä lyhyitä tanssillisia tekniikkasarjoja. Varsinaisia pitempiä tanssisarjoja ei tehdä, eikä tekniikkaryhmä esiinny.
Tunti sopii loistavasti muiden tuntien tekniseksi lisäksi.

Saat apua sinulle sopivan ryhmän tason valinnassa Leealta!

Tunti sopii nuorille ja aikuisille. Mielellään nilkat ja polvet paljastava tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut


 

Fit&Fun/Show aikuiset Keminmaa

Rento avoimen tason tunti aikuisille Keminmaan Stagella. Tunneilla fiilistellään erilaisten tanssityylien parissa mm. lattari, itämainen, afro ja street. Tunnit pidetään aikuisille sopivaan tahtiin ja tanssisarjat ovat lyhyitä ja helpohkoja! 
Mukavalla iloisella tunnilla kohotat kuntoa, parannat venyvyyttä, liikkuvuutta, ryhtiä ja koordinaatiota : )
Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut! 
Vesipullo mukaan!

 

Jooga

Joogaharjoitus vahvistaa ja joustavoittaa sekä kehoa että mieltä. Jooga kehittää mm. kestävyyttä, liikkuvuutta, voimaa, kehon koordinaatiota ja tasapainoa. 

Jooga alkeet on tarkoitettu aloitteleville joogeille. 
Ryhmässä edetään rauhallisesti ja progressiivisesti, vaihdellen rauhallista ja lempeää sekä vahvaa ja fyysisempää lähestymistapaa. Ryhmässä kokeillaan monipuolisesti hathajoogaa, yinjoogaa ja jooga nidraa. 
Hathajooga vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta sekä vähentää kehon jännityksiä ja tukkoisuuksia huomattavasti. Harjoitus vahvistaa sekä kehon että mielen elinvoimaa. Yin on restoratiivinen joogamuoto,restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa ja palauttaa hermostoa, kehoa ja mieltä. Harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta. Jooga Nidra taas on syvärentoutus, joka on erittäin palauttavaa aivoille.

Edistyneiden Hatha Joogatunti on tarkoitettu pidempään joogaa harrastaneille. 
Hatha on yksi tunnetuimmista joogan muodoista ja tarkoittaa laajemmassa muodossa lähes kaikkea fyysistä joogaa.
Tunneilla syvennytään asanaharjoituksen lisäksi myös pranayama- ja meditaatio harjoituksiin filosofiaa unohtamatta!
Ryhmässä edetään progressiivisesti, vaihdellen rauhallista ja lempeää sekä vahvaa ja fyysisempää lähestymistapaa. 
Hathajooga vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta sekä vähentää kehon jännityksiä ja tukkoisuuksia huomattavasti.
Harjoitus vahvistaa sekä kehon että mielen elinvoimaa. 

Tunnit ovat yleisiä joogatunteja. Mikäli sinulla on akuutteja vaivoja/sairauksia tai olet raskaana, suosittelemme sinua konsultoimaan lääkäriäsi joogan aloittamisesta.

Joogaamme avojaloin ja mukavissa, joustavissa vaatteissa. Pienestä tyynystä tai viltistä voi olla harjoituksessa apua. Mikäli omistat oman joogamaton, suosittelemme ottamaan sen mukaan. Joogamattoja on lainattavissa myös salilla.

Saat apua sinulle sopivan tunnin valinnassa Leealta 044 0655 852.

 

Esiintyvät ryhmät

STAGE Minit
5-7 -vuotiaiden esiintymään syntyneiden tulevien tähtien ryhmä. Mineihin on avoin ilmoittautuminen. Ryhmän koko on rajoitettu ja tanssijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, Ryhmäläisellä tulee olla Minien tunnin lisäksi myös oma ikätason tunti TAI sekä oman ikätason tunti että T&T 6-8v.
Lisää infoa voit kysyä Merjalta 040 585 3250

STAGE KidZ 
Esiintyvä ja kisaava alakouluikäisten lasten ryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista.

PikkuJunnut
Esiintyvä ryhmä 2008 syntyneille tanssijoille.

Team STAGE DTC
Nuorten ja aikuisten esiintyvä kisaryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista.

TeamSTAGE Junnut
Nuorten esiintyvä kisaryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista,.

New Division Crew
Keminmaan esiintyvä street ja commercial painotteinen nuorten ryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista. Ryhmään haetaan avoimella hakemuksella. Tanssijoilla tulee olla aiempaa tanssikokemusta. Lisää tietoa Fannylta. 

Show K nuoret
Nuorten esiintyvä keskitason ryhmä. Avoin halukkaille.

Show K Aikuiset
Aikuisten esiintyvä keskitason ryhmä. Avoin halukkaille.

Soolo/ Duo

Soolotunnit on tarkoitettu sinulle, joka haluat itsellesi yksityistä opetusta ja ammattilaisen tekemän oman koreografian esimerkiksi tanssikatselmukseen tai SM-kisoihin osallistuaksesi.

Oppilas voi hakea Soolo koreografia/opettajaa itselleen ottamalla yhteyttä Merjaan 0405853250 merja.hamari@gmail.com.
Sooloja tekevät: Leea Hamari ja Oona Antinjuntti
Soolon hintaan 280 euroa kuuluu:
- Tanssijalle räätälöity koreografia ja tekijänoikeudet, jotka säilyvät yhteisinä (tanssikoulu, koreografi, tanssija),
- Salin vuokra,
- Laskutuskulut,
- 3 x koreografiatunti (á 45min) + salin vuokra,
- 3 x videokommentointi kierros,
- 2 x 45min yksityinen salin käyttö omaan treeniin,
- Yksi tanssikoulun järjestämä esiintymistilaisuus (halutessa),
- Mahdollisuus ottaa lisä-yksityisvalmennuksia alle puoleen hintaan 39 € +Alv (24%) á 45min.

- soolo/duo koreografiaan ei kuulu valmentajaa mukaan kisoihin 

Duossa tanssii kaksi tanssijaa. Paketti on muuten sama, mutta hinta on 200 €/tanssija ja siihen kuuluu 3 x 45 salin yksityinen käyttö omaan treeniin.

Loading…