Tuntikuvaukset

 

Happy feet -lastentanssi 

Lapsi on luotu liikkumaan, kokeilemaan ja toimimaan!
Alle kouluikäisten tanssissa tutustutaan leikinomaisessa muodossa tanssin perusteisiin ja ryhmässä työskentelyyn. Tanssiliikunta tukee lapsen ikätason mukaista motorista kehitystä sekä vahvistaa lapsen sosiaalisia taitoja. Opetus antaa valmiuksia eri tanssilajien opintoihin jatkossa. Tavoitteena on, että lapsi tutustuu kehoonsa ja sen mahdollisuuksiin ja löytää liikkumisen iloisen maailman! 3-4v tanssissa edetään leikin kautta ja 5-6v tanssissa siirrytään jo leikinomaisuuden lisäksi myös teknisempään harjoitteluun.

Rento tanssiasu ja paljaat varpaat tai tossut. Vesipullo mukaan!

 

Show ala-asteikäiset

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Tunneilla tanssitaan ikätasolle soveltuvia erityylisiä tanssisarjoja ikätasolle soveltuvaan musaan. Harjoitamme myös tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa, esiintymistaitoja ja teemme luovia harjoitteita.

Rennot tanssivaatteet ja paljaat jalat tai päkiätossut. Vesipullo mukaan!

 

Lasten tekniikka & temppu tunti

Lasten Tekniikka&Temppu tunti on tarkoitettu ala-asteikäisille tanssijoille oman tunnin lisäksi. Tunnilla harjoitellaan ikätason mukaista tanssitekniikkaa (painottuen jazz-, nyky- ja baletti tekniikoihin) ja tanssiakrobatiaa. Tunti syventää tanssiteknisiä taitoja, kehonhallintaa ja temppuilutaitoja.

Vesipullo mukaan! Paljaat varpaat tai päkiätossut sekä sukat mukaan tunneille.
 

Showtanssi (nuoret ja aikuiset)

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Tunneilla tanssitaan ikätasolle soveltuvia erityylisiä tanssisarjoja sekä harjoitetaan tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.

 Keminmaan Lastenryhmät 

STAGE STARS 6-7v

STAGE SPARKS 8-9v

STAGE SPIN 10-11v

STAGE STARS; SPARKS ja SPIN ovat Keminmaan lasten showtanssiryhmät.
Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Ryhmät treenaavat ikätasolle soveltuvia erityylisiä tanssisarjoja sekä tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja. 


Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut. Vesipullo mukaan!
 

Show Aikuiset K + tekniikka 

Keskitason showtanssitunti aikuisille, joilla on jo pidempää tanssi/rytmisen liikunnan taustaa sekä tanssiteknistä osaamista! 

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Tunneilla tanssitaan  erityylisiä tanssisarjoja sekä harjoitetaan tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja. 
Tekniikka on yhdistetty tuntiin, joten se kestää 1h 15min.


Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.

 

Nykytanssi Aikuiset

Avoimen tason nykytanssi tunti aikuisille. Nykytanssi on länsimaisen taidetanssin suuntaus, joka on kehittynyt modernin tanssin jalanjäljille. Se on ajassa muuttuva tanssin suuntaus, jossa opettajan oma persoonallinen tyyli ja lähestymistapa korostuu. Tunnilla käytetään eri tasoja, luovia harjoitteita ja improvisaatiota. Harjoitteiden avulla pyrimme syventämään oman kehon mahdollisuuksista ja löytämään rohkeutta ilmaista itseä liikkeen avulla.

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut!

 

Latinshow Aikuiset

Rento avoimen tason tunti aikuisille, jotka haluavat lattarityylistä showtanssia. Tunneilla tanssitaan erityylisiä lyhyitä tanssisarjoja sekä harjoitetaan tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja. 
Hyvä musiikki soi, saat hien pintaan, parannat liikkuvuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut! 
Vesipullo mukaan!

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tunnin valinnassa!

Nykytanssi (nuoret ja aikuiset)

Nykytanssi on länsimaisen taidetanssin suuntaus joka on kehittynyt modernin tanssin jalanjäljille. Se on ajassa muuttuva tanssin suuntaus, jossa opettajan oma persoonallinen tyyli ja lähestymistapa korostuu. Alkutunnista tehdään lämmittely / tekniikka -sarjoja keskilattialla ja liikkuvia läpisalin harjoitteita. Tunnilla käytetään paljon tilan eri tasoja. Luovien harjoitteiden ja improvisaation kautta pyrimme syventämään tietoisuutta oman kehon mahdollisuuksista ja pyrimme löytämään rohkeutta ilmaista itseä liikkeen avulla. Lopputunnista tehdään tanssisarjaa. Tunneilla harjoitetaan myös kehon syviä lihaksia sekä venytellään.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Tunti on tarkoitettu nuorille ja aikuisille. Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossu

 

Street (nuoret ja aikuiset)

Street tanssi on kokoelma eri katutanssilajeista (mm. hip hopista, break dancesta, poppingista, housesta jne). Tyylien kirjo on suuri, joten opettajan oma persoonallinen tyyli korostuu koreografioissa. Tunneilla harjoitellaan tanssityylille ominaista rentoa liikekieltä sekä kehonhallintaa. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lihaskuntoharjoitteluista, kokonaisista tanssisarjoista sekä perusliikkeiden opetteluista.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Tunti soveltuu nuorille ja aikuisille! Tunnille mukaan vesipullo ja rennot vaatteet. Tunnilla voi tanssia avojaloin tai puhtailla kengillä jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

 

Showjazz (nuoret ja aikuiset)

Jazztanssi on dynaaminen ja ryhdikäs, kehon koordinaatiota kehittävä tanssilaji. Jazztanssi on syntynyt afroamerikkalaisesta kulttuuriperinteestä ja on saanut myöhemmin vaikutteita esimerkiksi jazzmusiikkiin liittyvistä seuratansseista, karibialaisista ja latinalais-amerikkalaisista tansseista sekä länsimaisesta baletista ja modernista tanssista. Tunnilla harjoitellaan jazztanssin perustekniikkaa, tehdään liikkuvia läpisalin harjoitteita sekä harjoitellaan pitempiä tanssisarjoja ja kokonaisia koreografioita.

Saat apua Merjalta sinulle sopivan tason valinnassa!

Tunti sopii nuorille ja aikuisille. Rento tanssiasu. Paljaat jalat, jazztossut tai päkiätossut.

 

Tekniikkatunti (nuoret ja aikuiset)

Tunnilla harjoitellaan eri tanssilajien tekniikoita, keskittyen kuitenkin enimmäkseen jazzin, baletin ja nykytanssin tekniikoihin. Tunnilla harjoitellaan esimerkiksi erilaisia hyppyjä, piruetteja, jalanheittoja, koordinaatiota ja lattiatyöskentelyä. Käymme läpi myös tanssijan kehonhuoltoa. Tunnilla tehdään lyhyitä tanssillisia tekniikkasarjoja. Varsinaisia pitempiä tanssisarjoja ei tehdä. Tunti sopii loistavasti muiden tuntien tekniseksi lisäksi.

Saat apua sinulle sopivan ryhmän tason valinnassa Leealta!

Tunti sopii nuorille ja aikuisille. Mielellään nilkat ja polvet paljastava tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut

 

Jooga

Joogaharjoitus vahvistaa ja joustavoittaa sekä kehoa että mieltä. Jooga kehittää mm. kestävyyttä, liikkuvuutta, kehon koordinaatiota ja tasapainoa. Tunnilla yhdistelemme yksinkertaisia liikesarjoja ja tietoista hengitystä. Hengityksen synkronoiminen liikkeeseen auttaa löytämään uuden tavan työskennellä keholähtöisesti ja keskittyneesti.

Avoimen tason multistyle tunti sopii ihan kaikille, niin aloittelijoille kuin jo joogaa harrastaneille. Tunnilla kokeilemme eri lajeja (hatha, yin, vinyasa flow, ashtanga, nidra).

Edistyneiden Hatha joogatunti on tarkoitettu pidempään joogaa harrastaneille. Tunneilla syvennytään asanaharjoituksen lisäksi myös pranayama- ja meditaatio harjoituksiin filosofiaa unohtamatta!

Joogaa urheileville miehille tunti on tarkoitettu joko ammatti- tai harrastelijaliikkujille oheistreeniksi. Tunti harjoittaa sekä kehoa, että mieltä joustavammaksi ja keskittyneemmäksi. Harjoitus lisää liikkuvuutta sekä parantaa koordinaatiota, tasapainoa ja tietoista kehonhallintaa.

Tunti on yleinen joogatunti. Mikäli sinulla on akuutteja vaivoja/sairauksia tai olet raskaana, suosittelemme sinua konsultoimaan lääkäriäsi joogan aloittamisesta.

Joogaamme avojaloin ja mukavissa, joustavissa vaatteissa. Pienestä tyynystä tai viltistä voi olla harjoituksessa apua. Mikäli omistat oman joogamaton, suosittelemme ottamaan sen mukaan.

Saat apua sinulle sopivan tunnin valinnassa Leealta 044 0655 852.

Esiintyvät ryhmät

STAGE KidZ 

Esiintyvä ja kisaava alakouluikäisten lasten ryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista.

Team STAGE DTC

Nuorten ja aikuisten esiintyvä kisaryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista.

TeamSTAGE Junnut

Nuorten esiintyvä kisaryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista,.

New Division Crew

Keminmaan esiintyvä street ja commercial painotteinen nuorten ryhmä. Ei yleistä ilmoittautumista. Ryhmään haetaan avoimella hakemuksella. Tanssijoilla tulee olla aiempaa tanssikokemusta. Lisää tietoa Saanalta 045 2756678. 

 

Soolo / Duo

Soolotunnit on tarkoitettu sinulle, joka haluat itsellesi yksityistä opetusta ja ammattilaisen tekemän oman koreografian esimerkiksi tanssikatselmukseen tai SM-kisoihin osallistuaksesi.

Oppilas voi hakea Soolo koreografia/opettajaa itselleen ottamalla yhteyttä Merjaan 0405853250 merja.hamari@gmail.com.
Sooloja tekevät: Leea ja Riitta 
Soolon hintaan 200 euroa kuuluu:
Arvonlisävero
Tanssijalle räätälöity koreografia ja tekijänoikeudet, jotka säilyvät yhteisinä (tanssikoulu, koreografi, tanssija)
Salin vuokra
Laskutuskulut
3 x yksityistunti (á 45min) + salin vuokra
3 x videokommentointi kierros
2 x 45min yksityinen salin käyttö omaan treeniin
Yksi tanssikoulun järjestämä esiintymistilaisuus (halutessa)
Mahdollisuus ottaa lisä-yksityistunteja alle puoleen hintaan 35e+Alv. 

Duossa tanssii kaksi tanssijaa. Paketti on muuten sama, mutta hinta on 150e/tanssija ja siihen kuuluu 3 x 45 salin yksityinen käyttö omaan treeniin.

Loading…