Koko perheen tanssikoulu

STAGESHOP

ON STAGE 10v KEVÄTSHOW LIPUNMYYNTI: To 10.5.2018 asti. Alle 3-vuotiaat, pääsevät ilmaiseksi mikäli istuvat huoltajan sylissä. PDF-lippu tarkastetaan paikanpäällä, muista tulostaa lippu tai ota kuva puhelimeesi. Lippu toimitetaan sähköpostiin. Mikäli lippu ei saavu vuorokauden sisällä, otathan yhteyttä KevätShowKoordinaattoriin helena.lassheikki@gmail.com. Tarkistathan ensin ettei sähköposti ole mennyt roskapostiin, Hotmail/Outlook voi laittaa sähköpostin myös ”Muut keskustelut” -kansioon. Lippuostoa ei voi perua tai vaihtaa.

KAHVILIPPU: Voimassa On STAGE KevätShow ajan 11.- 13.5.2018.Tulosta kuitti tai ota kuva kännykkään, kahvilippu ei käy suoraan maksuvälineenä kahvioon. Varsinainen STAGEKahviseteli lunastetaan shown lippupisteeltä kuittia vastaan.STAGEKahviseteli on käytettävä kerralla, siitä ei anneta rahaa takaisin

DVD: Valmis DVD valikoineen noudettavissa 13.6.2018 Torniosta ja Keminmaasta tai oman kesäjaksokurssin yhteydessä. DVD-ostoa ei voi perua tai vaihtaa.

Tilatut vaatteet saat nimellä varustettuna omalla tunnilla opettajalta.
Suurimpaa osaa tuotteita on rajoitettu erä.
Lasten huppari 120-160 cm ja aikuisten huppari, joiden erää ei ole määritelty, mutta joiden tilaus kestää n. 3vkoa. Kaikki tuotteet pestään nurinpäin pesuohjeen mukaan. Tuotteilla ei ole vaihto, -eikä palautusoikeutta.
Loading…