MASSATANSSI

"REVONTULET" MASSATANSSI sunnuntaina 26.2.2017!
- Kokoontuminen ja yhteistreenit ja tanssipaikkojen laitto kauppakeskus Rajalla klo 12! Kaikki paikalla sharp!
- Esitykset: klo 13.30 ja 14.30
- Vaate/Meikki/Hiukset: värikoodina revontulet; vihreän ja sinisen eri sävyt, violetti, hopea, ruskea. Kuvissa esimerkkiä mitä kaivelin ja leikkelin vanhoista vaatteista. Kaiva siis kaappien kätköistä esim iskän vanha vihreä t-paita ja leikkaa se suikaleiksi tai mummon vanha sinivihreä hame jonka leikkelet uuteen uskoon. Mielellään paljon "liehuvia" osia. Ei tarvi olla mitenkään hienoa eikä tosiaan tarvi ottaa paineita! Myös siniset farkut käy jos ei muuta keksi :)
Hiukset auki mahollisimman villit, isot, sähäkät...sellanen sähköiskulook :D ! Maalaile naamaan hienot, villit, omanlaiset revontulimaalaukset vaikkapa luomiväreillä ja kaikenmoista glitteriä ja timanttia ja tekoripseä ei voi olla liikaa!
- Täältä ryhmästä löydät 13.2 postatun videon, jossa tanssi laskuilla kotiharjoittelua varten. Musana Cirque du Soleil - Taiko
- Event worksiltä tulee videokuvaaja tallentamaan molemmat esitykset. Tanssi tulee Youtubeen stagelainen kanavalle. Sieltä voi myös katsoa edellisvuosien massatansseja.
- Kaikille nuorten ja aikuisten ryhmäläisille on lähetetty infomeili. Jos et ole saanut meiliä, ota yhteys Leeaan, jotta saat jatkossa meilit perille!
- Huippua päästä taas yhdessä esiintymään!

Loading…