Lasten massatanssi

Taas on ala-asteikäisten tanssijoiden valloittavan jouluesityksen aika! Tuomme jouluiloa Meri-Lappilaisten sydämiin, Leean koreografialla "Joululahja", Rajalla kauppakeskuksen joulunavajaisissa!

Aika ja Paikka:
Lauantai 23.11 klo 11-13.30
Rajalla kauppakeskus, kokoontuminen 2 kerroksessa Dressmanin puolella.
Klo 11 kenraalit esiintymisasuissa
Klo 12.10 ja 13.10 esitykset kauppiksen 1krs käytävällä 
Kaikki tanssijat esiintyvät molemmissa esityksissä!
Tanssijat ovat vanhempien vastuulla esityksissä ja kenraaleissa. Vaikka meillä opeilla on silmät selässäkin, niin ei ihan näin isolle poppoolle :D

 

Esitys koskee seuraavia ryhmiä: 
Tornio: Ma show 8v, show 9-10v Ma ja Ti ryhmät, Ti show 11v, Ke show 6-8v, Ke show 7v, To show 9-12v,  kidz, boomcrew
Keminmaa: Ma show 6-8v, Ke show 9-11v

Vaatetus yms:
Tanssi kertoo heräämisestä jouluaattoon, kun kuusen alle on ilmestynyt jo lahja! - Konvehtirasian kokoinen joululahja punaisella joulupaperilla päällyystettynä mukaan. Vanhemmat saavat tietysti tyhjentää sisällön ensin lapsen jouluesitystä varten ;) 
- Pukeudumme jouluaattoon juhlallisella omalla tyylillä, väreinä punainen, hopea ja valkoinen (voi olla myös vähän mustaa, mutta ei vallitsevana värinä) . Vaatteina mekkoa, housua, hametta, paitaa, legginssiä yms värikoodin mukaan. 
- Mustat kengät. 
- Tytöille päähän mielellään värikoodin mukaista pääpantaa tai rusettia. Hiukset kiharalle. 
- Blingbling on erittäin jees, eli voi laittaa halutessaan vaikka joulukuusen kimallenauhaa ranteisiin / hiuksiin / vaatteisiin. Kimalletta / teippitimantteja voi laittaa kasvoihin.  Punainen huulipuna teeman mukaisesti ja ripsiväriä ja poskipunaa (jos kotoa saa luvan laittaa meikkiä esitykseen). 

Kotiharjoittelua varten löytyy opetusvideo koreografiasta, leikattu biisi sekä vaatetusideointikuvia STAGEn facebook ryhmästä (pyydä jäsenyyttä, jos et ole vielä ryhmässä).

Tulkaahan sankoin sukulais/naapuri/kaverijoukoin kannustamaan ja ihailemaan meidän ihania tanssijoita!
Jos kysyttävää esityksestä, yhteys Leeaan  

Loading…