Kevätkausi 2021 starttaa 11.1.2021!

Uusi tanssikausi starttaa maanantaina 11.1.2021! Mukaan ehtii vielä ilmoittautua!
Erityisesti nyt epävarmojen ja muuttuvien olosuhteiden kanssa eläessä, on tärkeää pitää huolta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista liikkumalla, ja mikäs sen parempi tapa, kuin tanssia tai joogata sydämensä kyllyydestä! (Turvallisuus tottakai muistaen!)
Tämänhetkisten rajoitusten mukaisesti, tanssimme vielä ensimmäisen kevätkauden viikon joulukuussa voimaan tulleilla tiukemmilla säännöksillä, eli alle 18v tunnit starttaavat normaalisti ja yli 18v kanssa mennään erityisjärjestelyin. Omien tuntien opettajat infoavat yli 18 - vuotiaiden järjestelyt. Tämän lisäksi yli 18v saavat käydä korvaamassa ensimmäisen viikon tunnit muilla tunneilla, kun korvaaminen on taas mahdollista! Myös ekan viikon ma ja ti etäjoogassa on mahdollisuus korvata (ole yhteydessä Leeaan)
Viimeisenä vielä ohjeet, joilla pääsemme tanssimaan ja joogaamaan yhdessä turvallisesti ensi viikolla:
-Harrastustoimintaan saa tällä hetkellä osallistua vain alle 18-vuotiaat (rajoitus voimassa 18.1 asti)
-Harjoituksiin tullaan AINOASTAAN TERVEENÄ. Jos tunnet olosi sairaaksi tai sinulla on pieniäkin flunssan oireita, ei tunnille tule osallistua.
-KÄSIENPESU SAIPPUALLA + KÄSIDESI ennen ja jälkeen tanssitunnin. (myös saattajat)
-YSKI HIHAAN. ÄLÄ KOSKETTELE KASVOJA. Jos kosket käsillä kasvojen alueelle, pese kädet uudelleen.
-Vahva MASKISUOSITUS tanssikoululla yli 15-vuotiaille.
-Tanssikoululle saa tanssijoiden lisäksi tulla tanssinopettajat. Muiden kuin ihan pienimpien tanssijoiden VANHEMPIEN LÄSNÄOLO on TOISTAISEKSI KIELLETTY.
-PIENTEN LASTEN SAATTAJILLA tulee olla KASVOMASKIT. Saattajien tulee HUOLEHTIA riittävistä TURVAVÄLEISTÄ.
-Noudatamme KÄYTÄVILLÄ "PYSY OIKEALLA" käytäntöä käytävillä, jotta vältämme menevien ja tulevien välistä kontaktia.
-PIDÄ ETÄISYYTTÄ.
-VÄLTÄ TURHAA OLESKELUA tanssikoululla.
-Käytä JOOGASSA mielellään OMAA MATTOA.

Tanssit starttaa tanssikoululla 3.12

YesYesYes! Vihdoin päästään tanssimaan taas yhdessä! Eli to 3.12 STAGEn ovet on taas auki (paitsi aikuisten Show tunnit) ja tunnit jatkuu opettajien aiemmin ilmoittaman aikataulun mukaisesti! Sanomattakin tietysti selvää että pienimmissäkään flunssan oireissa ei tule astua omasta ovesta ulos, käsien pesu saippualla + käsidesi ennen jokaista tuntia (myös saattajat), ei hengailla turhaa, pysytään oikealla kaistalla, pidetään turvaväliä toisiimme, käytetään mielellään maskeja jne... You know it! Jätämme videolinkit auki pidemmäksi aikaa, jos joku haluaa mieluummin treenailla kotona! LPSHP sivuilta: "Myös alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminnat ovat olleet tauolla viime viikot. Alueellinen pandemiatyöryhmä totesi, että alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastuksia voidaan nyt jatkaa, koska epidemiatilanne on alueella rauhoittumaan päin. Koronaturvallisuusohjeita, turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa on lasten ja nuorten harrastuksissakin noudatettava huolellisesti."

Koronaohjeistus 1.12

Suositusten mukaisesti jatketaan etäopetuksella ainakin tämä viikko ja odotellaan uusia ohjeistuksia lasten ja nuorten harrastusten suhteen! Aikuisten ryhmä harrastusten osalta etäsuositus jatkuu tämän hetkisen suosituksen osalta 13.12 saakka. Opet informoivat omien ryhmien aikataulut. Tällä kertaa etävideot ovat oppilaiden toiveesta treenattavissa koko viikon ajan ja tuntimateriaali tulee useammassa lyhyessä osassa joita oppilas voi itse toistaa haluamansa määrän. Materiaali on myös treenattavissa koko viikon! Toimii erittäin hyvin myös mobiilisti! Videoita ei saa jakaa (paitsi vanhemman meilistä tanssijalle itselleen)! Pysytään terveinä ❤️

Syyskausi

Loppukauden tunnit jatkuvat tanssikoululla 2.12! Siihen asti tanssitaan etätunneilla. Jokaiselle ryhmälle tulee meiliin oma loppukauden aikataulu!

Etuajoilmoittautuminen keväälle 2021!

Vanhojen oppilaiden (jo syksyllä 2020 tanssineiden) ETUAJOILMOITTAUTUMINEN kevään tunneille alkaa ke 18.11 klo 10.00 ja päättyy la 5.12 klo 24. Kaikille oppilaille on lähetetty ti 17.11 sähköpostilla salasanat. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista roskaposti, sekä "muut" kansio. Jos kysyttävää, yhteys Merjaan merja.hamari@gmail.com 0405853250

Uusien oppilaiden ilmoittautumiset starttaavat ma 7.12!

Loading…