TikTok

Toivottu TikTok perjantai järjestetään STAGElla pe 25.9 klo 17-18.45! Rajatusti paikkoja! Kenelle: alakouluikäisille Missä: Tornion STAGElla eli Lapparin vintillä Vesaisenkatu 1, 3krs Hinta: Hinta 25€ Ilmoittautumiset www.tanssikoulustage.fi

ESITYS

Koskapa kevätshow peruuntui koronan vuoksi, niin pääsemme esiintymään poikkeuksellisesti nyt syksyn puolella!

Rajalla kauppakeskus tarjoaa stagelaisille tilat ja tekniikan esiintyä 15-16.8 viikonloppuna! Tilaisuus on maksuton. Tilaisuutta ei mainosteta erikseen, jotta paikalle ei tule liian suurta väkijoukkoa. Tärkeintä on että oppilaat pääsevät esiintymään läheisilleen!  Esiinnymme vanhan Anttilan tilassa 2.kerroksessa Dressmanin vieressä. 

Esitystilanne on vapaamuotoinen (kuten lasten joulujuhla). Lavana toimii tanssimatto. Tilassa ei ole erillistä pukuhuonetta, joten ne joilla on useampi esitys/vaatteidenvaihto samassa esityspompsissa, varautuvat hyvillä aluvarusteilla (esim toppi ja shortsit joiden päälle voi pukea). Pienten esityksissä lapset ovat yleisössä vanhempien kanssa, josta siirtyvät lavalle ryhmää kutsuttaessa. Isommat voivat odotella vuoroaan ryhmänsä kanssa. Vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan koko tilaisuuden ajan. 

Omat opettajat tiedottavat esiintymisvaatteet sekä laittavat youtubelinkin esitystanssin harjoitteluun.

AIKATAULUT La ja Su:

LAUANTAI 15.8.2020 NUORET & AIKUISET:

La Klo: 12 
BoomCrew
Duo Taija ja Hanna
Jazz A-K 
Jazz E 
KidZ 
United 
DTC 

tauko

La Klo:13 
Soolo Ella
Duo Vera ja Iida
Nyky A 
Nyky K 
Nyky E 
KidZ 
DTC 

tauko

La Klo: 14 
Duo Sara ja Eevi
Show Keminmaa 
Show aikuiset alkeet + DanceMix Keminmaa
Show A-K 
Show E 
Show aikuiset K 
DTC 

tauko

La Klo:15 
Duo Taija ja Hanna
Street A 
Street Keminmaa 
Street K 
Street E 
Soolo Ella
DTC

SUNNUNTAI 16.8.2020 LAPSET:

Su Klo: 11.30
Soolo Ella
Show 6-8v Uudet Iida 
Show 7v Taija 
Show 8v Leea 
Show 6-8v Keminmaa Iida ja Taija 
Temppu ja tekniikka 6-9v Riitta 
Show 9-11v uudet Riitta KidZ Leea

tauko

Su Klo 13.00
Duo Sara ja Eevi
Minit Saana 
HappyFeet 3-5v To Fanny 
HappyFeet 3-5v Keminmaa Saana 
HappyFeet 4-5v Ti Fanny 
HappyFeet 4-5v Ma Saana 
Show 6v Fanny 
BoomCrew Merja
KidZ Leea

tauko

Su Lapset Klo: 14.30 
Duo Sara ja Eevi
Show 9-10v Ti Merja 
Show 9-10v Ma Merja 
Show 11v Merja 
Show 9-11v Keminmaa Merja 
Temppu ja tekniikka 10-11v Leea 
KidZ Leea
DTC

Tanssijoille käsien pesu saipualla ennen paikalle tuloa. Yleisöä pyydetään huomioimaan kohtuulliset turvavälit seisomapaikoilla. Ethän tule paikalle flunssaisena.

Mahtavaa päästä aloittamaan syksy esityksillä! Läheiset ovat tervetulleita kannustamaan meidän ihania tanssijoita! 

Kesäjakso 2020

STAGEN kesäjakso ja junnuleiri starttaavat maanantaina 1.6!

Tänä vuonna kesäjakso kestää 3 viikkoa! Mukana kokeiltavana on myös uusia lajeja. Maanantaista torstaihin on aina yksi kurssi päivässä. Näin vältämme trafiikkia tanssikoululla hygienia syistä. Osa tunneista pidetään myös ulkona sään salliessa! 
Jokaiselle tunnille otetaan maksimissaan 15 oppilasta, jotta voimme säilyttää turvavälit tunneilla. Joka viikolla on myös tarjolla Onlinetunteja!

Ensimmäisen viikon lukujärjestys on julkaistu! Uusi lukujärjestys ilmestyy aina edeltävän viikon perjantaina. Ensimmäisen viikon tuntien ilmoittautuminen on nyt aukaistu. Ihania tanssi ja jooga hetkiä kaikille! 

Kesän Juniorileiri

Vaikkei tänä kesänä halaillakkaan, niin LASTEN TANSSILEIRILLÄ 1 & 2.6 tanssitaan sydämiemme kyllyydestä! Luvassa show'ta, discoa, streettiä, nykytanssia, jazzia, tanssiakrobatiaa, improvisaatiota, leiritanssin tekoa, evästelyä ja tanssikavereita. Tänä vuonna leirille otetaan vain 15 ensiksi ilmoittautunutta lasta, jotta voimme huolehtia etäisyyksistä ja hygieniasta mahdollisimman hyvin. Leiri on tarkoitettu 1-6 -luokkalaisille. Aika: Ma-ti 1 & 2.6 klo 10-14 Paikka: Tanssikoulu STAGE Vesaisenkatu 1, tanssimme myös ulkona sään salliessa Opettajat: Saana Aarnio & Taija Lukkarila Hinta: 69€ Ilmoittautuminen: www.tanssikoulustage.fi Kysymyksiä: Merja 0405853250 Merja.hamari@gmail.com

Etäopinnot starttaavat!

Heippa Stagelaiset! Mukavia uutisia haastavan ajan keskellä! Kuten jo varmaan facebookista näittekin, niin olemme päättäneet, että koskapa tanssijat eivät pääse meille tanssikoululle, niin me tullaan teille! Siirrymme viikosta 13 alkaen etäopintoihin tanssiryhmien kanssa ja palaamme tietysti tanssikoululle heti kun päästään. Opettajat ovat kuvanneet tunnit jokaiselle ryhmälle videolle, joten jokainen pääsee siellä kotona treenaamaan tanssia ja joogaa lukujärjestyksen mukaisena päivänä. Saadaan edelleen pidettyä ihanaa harrastusta yllä viikottain! Ensin oli tarkoitus, että videotunti olisi ollut lukkarin mukaisella ajalla myöskin, mutta päädyimme pidentämään aikaa koko päiväksi klo 9-21 väliselle ajalle. Moni on nyt etätöissä ja etäkoulussa kotona, joten ehkä voimme antaa vanhemmille hetken työrauhan sillä aikaa kun lapsi on tanssitunnilla :) Myös koululaisille ja opiskelijoille ja etätyöläisille voi olla mukavaa vaihtelua muiden hommien välillä pikku liikuntatunti! Innokkaimmathan voivat tehdä tunnin vaikka kahteen kertaan päivän aikana. Lähetämme teille lukujärjestyksen mukaisena päivänä klo 9 mennessä salatun youtubelinkin ohjelmaamme ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jos meiliä ei löydy, tsekkaa roskapostikansio ja muut kansio. Jos ei löydy, laita tekstiviesti omalle opettajalle (yhteystiedot löytyvät: https://www.hallinnoija.fi/tanssikoulustage/yhteystiedot). Kotona voi treenata sisarukset yms myös mukana, mutta linkkiä EI SAA JAKAA ryhmien ulkopuolisille missään tapauksessa tekijänoikeuslain nojalla. KevätShow järjestetään tilanteen salliessa viikolla 21, noudatetaan viranomaisten linjauksia, ja mahdollisuus on myös siirtää show kesäkuun ekalle viikonlopulle. Joka tapauksessa jollakin tavalla ja jossakin vaiheessa show järjestetään, tiedämme, että se on oppilaille supertärkeää! Joten reippaasti treenaillaan menemään ja toivottavasti päästään mahdollisimman pian tanssimaan yhdessä tanssikoululle! Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta ja nautitaan kevätauringon säteistä! Tanssiterkuin, Leea, Merja ja Opet

Loading…