Torpan metsän voi varata täysin omaan käyttöönsä niin pitkäksi aikaa kerrallaan kuin alueen varauskalenterissa on tilaa. Hinnat sisältävät alv. 24%. Varaushinta on aina sama riippumatta siitä, kuinka monta ystävää tuot mukanasi. Minimivaraus on puoli tuntia ja aikaa voi kasvattaa varauskalenterissa puolen tunnin porrastuksilla.

 

Torpan metsän voi varata aikaperusteisesti käyttöönsä ympäri vuorokauden. Klikkaa haluamasi tuote, valitse päivämäärä ja kellonaika sekä lisää yhteystietosi. Palvelun ehdot on hyväksyttävä laittamalla rasti ruutuun ennen maksupalveluun siirtymistä. Rullaa sivun alareunaan ja paina Tilaa-painiketta, jolloin siirryt maksupalveluun. Varaus maksetaan varauksen teon yhteydessä Visma Payn kautta, jossa saatavilla on useita eri maksutapavaihtoehtoja. Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka sisältää metsän tulo- ja toimintaohjeet. Varaajan tehtävänä on huolehtia, että KAIKKI seurueensa jäsenet tietävät alueen säännöt ja noudattavat niitä.  

 

Mikäli sinulla on käytössä sarja- tai lahjakortti, varaa haluamasi aika. Sitten valitse maksuvaihtoehdoksi lahjakortti ja syötä sarja- tai lahjakortin koodi. Maksu tapahtuu suoraan lahjakortilla, jos sillä on saldoa.

 

Toimipiste
Palvelu
Aika
Tiedot

Torpan Metsä

Torpan Metsä

Pikkukreivintie 3, 24800 Halikko
Lue lisää
Näytä vähemmän

Osoite:
Pikkukreivintie 3, 24800 Halikko

Puhelinnro:
044-2931899

Ei kategorioita

Ei varattavia palveluita

Torpan metsä

Torpan metsä

Lue lisää
Näytä vähemmän

Osoite:
Pikkukreivintie 3, 24800 Halikko

Koirametsä ja koko perheen retkeilymetsä