Palvelu
Aika
Tiedot

Toimipiste

Pikasiisti

Pikasiisti

Kategoria

Ei kategorioita

Kategoria

Palvelu

Yksiön siivous 60min.

Yksiön siivous 60min.

1 h | Hinta 49,60 €
Lue lisää
Näytä vähemmän
Palvelu sisältää ylläpitosiivouksen yksiöön/ tilaan n. max.30 m2. Tasot, pöydät,ovien tarttumapinnat ja peilit pyyhitään puhtaaksi (n. alle 1,5 m korkeudelta) vapailta aloiltaan. Keittiön altaat ja hanat pyyhitään puhtaaksi. Lattia imuroidaan, sekä nihkeäpyyhitään mopilla. Yhden Wc:n ja kylpyhuoneen altaat ja hanat pyyhitään puhtaaksi. Ei sisällä kodinkoneiden pintojen puhdistamista. Työ suoritetaan pääsääntöisesti tilaajan välinein.
Palvelun voi tilata myös muuhun alle 30m2 tilaan, esimerkiksi osaan asunnosta, soluasuntoon tai loma-asuntoon. Tilattavissa Tampereelle ja Kangasalle. Yritykselle ajan voi varata yhteystiedot-sivun kautta.

Kaksion siivous 120 min.

Kaksion siivous 120 min.

2 h | Hinta 99,20 €
Lue lisää
Näytä vähemmän
Palvelu sisältää ylläpitosiivouksen kaksioon/tilaan n. max.60 m2. Tasot, pöydät,oveien tarttumapinnat ja peilit pyyhitään puhtaaksi (n. alle 1,5 m korkeudelta ) vapailta aloiltaan. Keittiön altaat ja hanat pyyhitään puhtaaksi. Lattia imuroidaan, sekä nihkeäpyyhitään mopilla. Yhden Wc:n ja kylpyhuoneen altaat ja hanat pyyhitään puhtaaksi. Ei sisällä kodinkoneiden pintojen puhdistusta. Työ suoritetaan pääsääntöisesti tilaajan välinein. Palvelun voi tilata myös muuhun alle 60 m2 tilaan, esimerkiksi osaan asunnosta, soluasuntoon tai loma-asuntoon. Siivous suoritetaan hygienisesti tilaajan omin välinein. Tilattavissa Tampereelle ja Kangasalle.

Pikasiisti 60 min.

Pikasiisti 60 min.

1 h | Hinta 29,76 €
Lue lisää
Näytä vähemmän
Pikasiisti 60 min. palvelu sisältää tilan imuroinnin, sekä pöytien ja alle 1,5 m korkeudella olevien vapaiden tasojen pölyjen pyyhinnän.
Sopii alle 60m2 tilojen siisteyden ylläpitoon, tilaajan oman siivoustyökuorman keventämiseen, sekä äkillisiin tavallisiin siivoustarpeisiin.
Imurointi ja pölyjen pyyhintä tehdään asiakkaan imurilla ja siivousliinoilla. Ei sisällä kodinkoneiden pintojen puhdistusta. Tilattavissa Tampereelle ja Kangasalle.

Pikasiisti 120 min.

Pikasiisti 120 min.

2 h | Hinta 59,52 €
Lue lisää
Näytä vähemmän
Pikasiisti 120 min. palvelu sisältää tilan imuroinnin, sekä pöytien ja alle 1,5 m korkeudella olevien tasojen pölyjen pyyhinnän. Sopii 60 m2-120 m2 tilojen siisteyden ylläpitoon, tilaajan oman siivoustyökuorman keventämiseen, sekä äkillisiin tavallisiin siivoustarpeisiin. Imurointi ja pölyjen pyyhintä tehdään asiakkaan imurilla ja siivousliinoilla. Ei sisällä kodinkoneiden pintojen puhdistusta. Tilattavissa Tampereelle ja Kangasalle.

Työntekijä