Dancing is all about the FEELING!

Feels Oulu on tammikuussa 2022 perustettu, Oulun ainoa täysin Commercial dance -tunteihin erikoistunut yritys. Tarjoamme monipuolisia tanssitunteja kaksi kertaa viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin. Tunneilla yhdistellään eri tanssilaleja ja rohkaistaan jokaista löytämään oma tyylinsä ja nauttimaan tanssin tuomasta FIILIKSESTÄ! Tunneilla on turvallinen, kannustava ilmapiiri ja kaikki ovat tervetulleita sellaisina kuin ovat. Aiempaa tanssitaustaa et tarvitse, asenne on tärkein. Huom! Tuntien lopuksi kuvataan harjoiteltuja koreografioita, mutta kuvaukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista. You are warmly welcome!

Ilmoittautuminen

Tästä pääset ilmoittautumaan Feels Oulun tunneille. Tunti järjestetään, kun ilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä, viimeistään 2 vrk. ennen tuntia. Mikäli tunneilla on tilaa, on mahdollista tulla myös ns. drop-in, eli ilman ennakkoilmoittautumista. Suosittelemme kuitenkin linkin kautta ilmoittautumista heti, kun osallistuminen on varmaa. Huom! Ilmoittautuminen on sitova!

Ilmoittautumisen jälkeen voit valita maksutavaksi verkkomaksun tai maksun paikan päällä (mobile pay tai korttimaksu). Nähdään tunneilla!

Feels Oulu
Ke 01.02.2023 klo 19:00 - 20:30
Opettaja:Kullas, Jenni
Osallistujat:2/20
Hinta:12,00 €

Löydät meidät Facebookista

Loading…