Dancing is all about the FEELING!

Feels Oulu on tammikuussa 2022 perustettu, Oulun ainoa täysin Commercial dance -tunteihin erikoistunut yritys. Tarjoamme monipuolisia tanssitunteja kaksi kertaa viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin. Tunneilla yhdistellään eri tanssilaleja ja rohkaistaan jokaista löytämään oma tyylinsä ja nauttimaan tanssin tuomasta FIILIKSESTÄ! Tunneilla on turvallinen, kannustava ilmapiiri ja kaikki ovat tervetulleita sellaisina kuin ovat. Aiempaa tanssitaustaa et tarvitse, asenne on tärkein. Huom! Tuntien lopuksi kuvataan harjoiteltuja koreografioita, mutta kuvaukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista. You are warmly welcome!

Ilmoittautuminen

Tästä pääset ilmoittautumaan Feels Oulun tunneille. Tunti järjestetään, kun ilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä, viimeistään 3 vrk. ennen tuntia. Mikäli tunneilla on tilaa, on mahdollista tulla myös ns. drop-in eli ilman ennakkoilmoittautumista. Suosittelemme kuitenkin linkin kautta ilmoittautumista heti, kun osallistuminen on varmaa :)

Huom! Ilmoittautuminen on sitova! Sairastapauksessa voit käyttää tunnin maksusta 50% seuraavaan tuntiin. Maksu tapahtuu maksupäätteellä tunnin jälkeen tai Mobile Paylla numeroon 0407423757 (Jenni Kullas).

Huomaathan, että valitset ilmoittautumisen yhteydessä maksutavaksi Laskun. Emme kuitenkaan peri tanssitunnin maksua sinulta laskulla, vaan tunti maksetaan Mobile Paylla tai maksukortilla paikan päällä.

Feels Oulu
To 19.05.2022 klo 19:00 - 20:30
Opettaja:Kullas, Jenni
Hinta:12,00 €

Löydät meidät Facebookista

Loading…