Tule kokemaan upea saunaelämys Inkoon vierassatamaan meren äärelle.


The Bastu on saunakontti, joka tarjoaa saunavuoroja ympäri vuoden. Sauna sijaitsee idyllisen Inkoon vierassatamassa. Saunaan mahtuu 4-6 henkilöä. Saunakontissa on pukuhuone, wc, kaksi suihkua ja sauna. Suihkut ja wc eivät ole käytössä talvikaudella ja tällöin sauna toimii ns. kuivasaunana palvellen talviuimareita.

The Bastu saunasta ei ole uintimahdollisuutta, paitsi talvella löytyy aivan saunan vierestä Inkoon kunnan ylläpitämä talviuintipaikka. 

Saunan voi varata klo 8.00–14.30 ja 15.30-22.00 väliselle ajalle. Saunavuorot ovat 30 minuutista ylöspäin, kuitenkin enintään neljä tuntia. Maksettuasi sauna varauksen saat tekstiviestillä koodin avainjemmaan mistä löydät saunan avaimen. Sauna lämmitetään ainoastaan varattuina aikoina ja siitä syystä vuoro tulee varata vähintään 2 tuntia etukäteen.

 

Näin löydät The Bastun

Karttalinkki Google Maps

The Bastu konttisauna sijaitsee Inkoon vierassatamassa. Lähiosoite on Rantatie 1, missä sijaitsee myös bussipysäkki. Sauna sijaitsee n. 15 metrin päässä bussipysäkiltä. Satamasta löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Inkoo on rannikkokunta Länsi-Uudenmaan sydämessä n. 60 km Helsingistä, n. 30 km Lohjalta ja n. 40 km Tammisaaresta. Inkooseen on hyvät liikenneyhteydet lähiseuduilta ja pääkaupungista! Visit Inkoo sivuilta löydät kätevästi esimerkiksi bussivuorot.