Hetki Thaimaan Taikaa

Usein kysytyt kysymykset

Miten valmistaudun hierontaan?

Jos mahdollista niin valitse kevyet vaatteet ja käy suihkussa ennen hierontaa. Meillä on myös tarvittaessa shortsit ja paita joita voidaan käyttää.

 

Voinko käydä suihkussa hieronnan jälkeen?

Meillä on mahdollisuus käydä suihkussa jos tunnet sen tarpeelliseksi. Usein kuitenkin öljyt tai yrtit kannattaa jättä iholle jotta niiden vaikutus säilyy pidempään. Hieroja toki pyyhkii "päälimmäiset" öljyt pois.

 

Saako hieronnassa pieraista, voinko käydä pissalla kesken hieronnan?

Hieronta laittaa niin ilman kuin nesteetkin liikkeelle. Pahin moka on jos pidättelet ja kiristelet lihaksia hieronnassa. Siis SAA PIERASTA, toki voi varoittaa hierojaa että nyt tulee ;-)   Samoin voit käväistä vessassa vaikka kesken hieronnan niin pääset rentoutumaan.

 

Minulla on sydämen tahdistin voinko tulla hierontaan?

Kyllä voit, mutta kannattaa kertoa ennen hierontaa kaikki perussairaudet. Esimekiksi sokeritauti, korkea verenpaine, mahdolliset isommat leikkaukset mitä on tehty, tekonivelet, raskaus yms yms. Näin hieroja osaa ottaa ne huomioon.

 

Mites tippi?

Thaimaassahan yleensä annetaan tippiä henkilökohtaisesti hierojalle jos ollaan tyytyväisiä. Vaikka ollaan suomessa niin voit antaa tippiä suoraan hierojalle. Olemme sopineet että se on heille 100% ZenThai ei niihin puutu.

 

Saako teiltä minkäänlaisia seksipalveluja?

EI SAA. Meillä saa VAIN ja AINOASTAAN perinteistä thaihierontaa johon ei seksi kuulu.

Loading…