Kesäjakso 2020

STAGEN kesäjakso ja junnuleiri starttaavat maanantaina 1.6!

Tänä vuonna kesäjakso kestää 3 viikkoa! Mukana kokeiltavana on myös uusia lajeja. Maanantaista torstaihin on aina yksi kurssi päivässä. Näin vältämme trafiikkia tanssikoululla hygienia syistä. Osa tunneista pidetään myös ulkona sään salliessa! 
Jokaiselle tunnille otetaan maksimissaan 15 oppilasta, jotta voimme säilyttää turvavälit tunneilla. Joka viikolla on myös tarjolla Onlinetunteja!

Ensimmäisen viikon lukujärjestys on julkaistu! Uusi lukujärjestys ilmestyy aina edeltävän viikon perjantaina. Ensimmäisen viikon tuntien ilmoittautuminen on nyt aukaistu. Ihania tanssi ja jooga hetkiä kaikille! 

Kesän Juniorileiri

Vaikkei tänä kesänä halaillakkaan, niin LASTEN TANSSILEIRILLÄ 1 & 2.6 tanssitaan sydämiemme kyllyydestä! Luvassa show'ta, discoa, streettiä, nykytanssia, jazzia, tanssiakrobatiaa, improvisaatiota, leiritanssin tekoa, evästelyä ja tanssikavereita. Tänä vuonna leirille otetaan vain 15 ensiksi ilmoittautunutta lasta, jotta voimme huolehtia etäisyyksistä ja hygieniasta mahdollisimman hyvin. Leiri on tarkoitettu 1-6 -luokkalaisille. Aika: Ma-ti 1 & 2.6 klo 10-14 Paikka: Tanssikoulu STAGE Vesaisenkatu 1, tanssimme myös ulkona sään salliessa Opettajat: Saana Aarnio & Taija Lukkarila Hinta: 69€ Ilmoittautuminen: www.tanssikoulustage.fi Kysymyksiä: Merja 0405853250 Merja.hamari@gmail.com

Etäopinnot starttaavat!

Heippa Stagelaiset! Mukavia uutisia haastavan ajan keskellä! Kuten jo varmaan facebookista näittekin, niin olemme päättäneet, että koskapa tanssijat eivät pääse meille tanssikoululle, niin me tullaan teille! Siirrymme viikosta 13 alkaen etäopintoihin tanssiryhmien kanssa ja palaamme tietysti tanssikoululle heti kun päästään. Opettajat ovat kuvanneet tunnit jokaiselle ryhmälle videolle, joten jokainen pääsee siellä kotona treenaamaan tanssia ja joogaa lukujärjestyksen mukaisena päivänä. Saadaan edelleen pidettyä ihanaa harrastusta yllä viikottain! Ensin oli tarkoitus, että videotunti olisi ollut lukkarin mukaisella ajalla myöskin, mutta päädyimme pidentämään aikaa koko päiväksi klo 9-21 väliselle ajalle. Moni on nyt etätöissä ja etäkoulussa kotona, joten ehkä voimme antaa vanhemmille hetken työrauhan sillä aikaa kun lapsi on tanssitunnilla :) Myös koululaisille ja opiskelijoille ja etätyöläisille voi olla mukavaa vaihtelua muiden hommien välillä pikku liikuntatunti! Innokkaimmathan voivat tehdä tunnin vaikka kahteen kertaan päivän aikana. Lähetämme teille lukujärjestyksen mukaisena päivänä klo 9 mennessä salatun youtubelinkin ohjelmaamme ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jos meiliä ei löydy, tsekkaa roskapostikansio ja muut kansio. Jos ei löydy, laita tekstiviesti omalle opettajalle (yhteystiedot löytyvät: https://www.hallinnoija.fi/tanssikoulustage/yhteystiedot). Kotona voi treenata sisarukset yms myös mukana, mutta linkkiä EI SAA JAKAA ryhmien ulkopuolisille missään tapauksessa tekijänoikeuslain nojalla. KevätShow järjestetään tilanteen salliessa viikolla 21, noudatetaan viranomaisten linjauksia, ja mahdollisuus on myös siirtää show kesäkuun ekalle viikonlopulle. Joka tapauksessa jollakin tavalla ja jossakin vaiheessa show järjestetään, tiedämme, että se on oppilaille supertärkeää! Joten reippaasti treenaillaan menemään ja toivottavasti päästään mahdollisimman pian tanssimaan yhdessä tanssikoululle! Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta ja nautitaan kevätauringon säteistä! Tanssiterkuin, Leea, Merja ja Opet

VKO 12 (16.-22.3.)

Tanssikoulun kaikki tanssitunnit +joogat vko:lla 12 (16. - 22.3.), on siirretty kauden loppuun. 
Jatkosta tiedotamme myöhemmin.
Merja,Leea ja opet

Päivitetty tiedote

Tunteja ei ole pe-su 13.-15.3. Jatkosta tiedotamme myöhemmin.

Loading…